Depinde ce anume doresti tu de la o relatie.
daca vrei si sex. atunci nu. mai bine o lasi in pace.
daca nu. atunci dc nu?
si daca e pe placul tau ok si va intelegi. consideri ca e destul de matura pentru tine etc.
Varsta nu conteaza.Am o fosta colega de 15 ani care este cu unu` de 28, si putin ii pasa de ce zice lumea! Daca o placi, fii cu ea! Tu nu stai cu lumea si nu lumea o sa te iubeasca, ci EA!
Ce conteaza varsta. daca va placeti, va iubiti. asta conteaza.nu varsta! eu am cunostinta in care fata are 12 ani si baiatul 25 si sunt de mult impreuna...ani chiar :*
Cand vine vorba de dragoste totul e posibil.Si diferenta de ani e 3-4 deci nu e mica.
Ankadela
asta sa i`o zici lu peste`.
Du-te ma deaiici
cum sa fie de ANI impreuna daca ea are 12 ani
te auzi ce spui?
Pai ce sa zic...nu conteaza varsta dp mine nici nu`i asa mare diferenta daca iti place si tie de ea totu`i ca...asa ca da`i bice:X
Ce naiba?¿ Fa ce simti pentru. ea! Nu e prea mica pentru. tine si eu am 13, spune-le tuturor curiosilor ca asa e moda daca nu le convine ceva?¿ Ok?¿ FII CU EA DACA VA PLACETI!
Asta zic si eu.nu te lua dupa lume.fai ce simti tu.si.daca vrei sa. faci acel lucru ca ea.fal.dar doar daca si fata vrea.si.app nu e prea mica chiar deloc.va potriviti sper ce te-am ajutat