Salve!
Se comportă urât pentru că le ești superior. Au găsit un lucru în care ești mai slab ca ei, și s-au fixat pe acesta. Dacă erau mai buni la învățătură îți ziceau: "Ești bogat dar prost.", deci nu sunt. Au și ei telefoane mai bune și prin asta îți sunt "superiori". Se cred superiori. Spune-le că ești mulțumit cu acest telefon și că nu îți trebuie altul. Dacă nu se opresc, spune-le ce ți-am scris mai sus și dacă nu reacționează nici de data asta, înseamnă că nu ai cu cine vorbi.
Sper că ți-am fost de folos!
Mulți copii nici nu-și permit sa visezi la ce ai tu chiar acum iar tu nu ești mulțumit de ce ai nu te mai lua după colegi tai fi cine ești tu cu adevărat așa cum ești tu cu adevărat nuți spun cu rău nimic nici nimic nu am cu tine Dumnezeu mieste martor dar nu-i bine ce faci pentru ca numai părinți tai ști cu adevărat prin ce au trecut sa poți avea tu tot ce ai în prezent învățat sa apreciezi cu adevărat tot ce au învață să fi recunoscător și mulțumit cu ce-ți oferă părinți tai fiindcă doar eu știu cu adevărat prin ce au trecut sa ai acel telefon și tot ce-ți dorești tu acum nu te mai compara cu coelgi tai nu te mai compara cu alți oamenii.
Pai nu prea poți să-i convingi...îți dai seama că părinții tăi nu sunt proști, da?
Ești absolut total pe lângă. Și tu și cel care a pus întrebarea.
Le este superior? Hahahahaha, cum ai ajuns tu la această concluzie?
You've got some growing up to do buddy.
"Absolut total pe lângă". No comment. Ai absolvit Liceul Comunal din Cucutenii din Deal, nu?
Știi cum sunt eu pe lângă? Dacă răspunsul meu a câștigat, evaluează tu cam cât sunt de "pe lângă".
Așa cum am zis de la început. Și tu și cel care a postat întrebarea
Te întreb încă o dată. Cum ai ajuns tu la concluzia că ar fi el superior? Care e șirul de deducții logice care te-a adus pe tine la concluzia asta?
Hai să-ți zic eu cum am ajuns la concluzia că tu și cel care a postat întrebarea sunteți pe lângă.
Pe de o parte îi avem pe părinții lui care câștigă aproape 4k euro pe lună. Poate știi că dacă aranjezi cartofi la Kaufland sau dacă vinzi flori în piață nu faci chiar atâția bani. Și poate știi de asemenea că sunt nenumărați absolvenți de facultate cu diplomă, care întorc burgeri la McDonald's. Deci nu doar că aproape mai mult ca sigur, părinții lui sunt absolvenți de studii superioare, dar au și fler, vedere macro și simt al business-ului din moment ce câștigă atât.
De cealaltă parte avem un mucea, elev, care are o personalitate atât de ștearsă și care este atât de inapt în a se evidentia, în a ieși în față cu ceva, încât are musai nevoie de unul dintre cele mai scumpe telefoane de pe piață. Și care le e părinților lui atât de "superior", încât trebuie să vină pe TPU să întrebe o serie de străini ce ar putea sa inventeze ca să-i fraierească pe mami și pe tati să-i ia și lui măcar un 13 pro max. Că așa are și restul șleahtei de copiii ai capitalismului, drone fără creier, care pompează doar pentru fițe și figuri, milioane în conturile celei mai profitabile companii de pe pământ, Apple. Și mai avem încă un mucea, (adică tu), care crede că acești părinți au nevoie să aibă telefoane mai bune ca să se simtă superiori fata de mucea #1, ca să aibă validarea asta.
N-ai nici cea mai vagă idee despre ce înseamnă să fii părinte și despre complexitatea alegerilor pe care trebuie să le faci astfel încât progenitura ta să nu fie încă o lipitoare care trăiește pe spatele altora, dar te dai rotund că răspunsul tău e câștigător ))
Poti să te ștergi liniștit în dos cu funda pe care ai primit-o prietene, nu valorează nici cât un pătrățel de hârtie igienică având în vedere cine ți-a oferit-o.
Iata niste parinti cu picioarele pe pamant, care pretuiesc banul si nu-si rasfata copii inutil.
Cum Dumnezeu sa te rasfete parintii si sa-ti indeplineasca dorinta, daca tu nu dai doi bani pe ei, rasplatandu-i cu note mici la scoala si teme nefacute?
Daca nu-ti mai aduci aminte, ia de citeste aici:
"în 17 Martie | Weeby03 a întrebat:
Salut TPU, am o intrebare. Un profesor are voie sa ceara tema si daca e incompleta sa iti puna doua puncte in minus la ascultare?"
Cat de penibil este sa iti pese ca niste ratati rad de tine fiindca nu ai ultimul model de telefon tu chiar nu realizezi cat de ratati sunt si pe langa asta vrei sa fii in rand cu ei. Pentru ce?
Nu exista o reteta magica in a-i convinge pe parintii tai. Daca vor iti iau, daca nu nu.
Angajeaza-te si ia-ti singur telefonul daca ti-l doresti asa de mult. Poate asa o sa inveti ca nu toti cainii umbla cu covrigii in coada ) strange jumate din bani si roaga-i pe parinti sa-ti dea cealalta jumatate.
Din primul meu job mi-am luat iphone acum multi ani si n-am stat sa ma rog de parinti ca o miloaga.