| Perju_Alexandru_1990 a întrebat:

pe mine mă cheamă Aurel și as dori sa îmi raspunde-ți la aceasta întrebare. Mie îmi place de o fata blonda, deșteaptă, cu ochi albaștri. Dar îmi este prea rușine sa îi spun în fata. Ea deja știe ca o plac de la un coleg dar nu reacționează sau îmi spun zi ea ceva de genul ca am auzit de la cutare ca mă place e adevărat sau ceva de genu. Eu o văd mereu arajandu-se când mă vede și trage cu coada ochiului la mine aproape mereu. Dar nu știu dacă mă place sau nu. Eu stau în spatele ei la bănci mă refer și mereu se întoarce și se uita la mine când vorbesc cu cineva. Dar poate m-oI fi înșelat. Va rog ajutati-mă sa îmi
fac curaj sa-I spun ce simt. Dau funda celui mai bun raspuns

5 răspunsuri:
| NotMyFault a răspuns:

Spala-te pe fata. Dă-ți doua pălmi si spune-i ce simti pana nu ți-o fura altul.

| Perju_Alexandru_1990 explică (pentru NotMyFault):

Mersi și azi i-am zic ca o plac și a i-a o o zis ca și și i-a mă place. Sunt foarte fericit Mersi mult de răspuns m-a ajutat foarte mult

| Perju_Alexandru_1990 explică (pentru NotMyFault):

Mersi și azi i-am zic ca o plac și a i-a o o zis ca și și i-a mă place. Sunt foarte fericit Mersi mult de răspuns m-a ajutat foarte mult.

| Adry05 a răspuns:

Pai daca ti-a zis ca te place nu ti-o lua totusi in cap. E interesata de tine, nu te iubeste sa te ia de barbat. laughing Mai creste-i putin interesul prin a o invita in oras da nu face niciun gest de apropiere primele 2-3 intalniri. Dupa 3 intalniri sarut-o cand o duci acasa, si la urmatoarea intalnire intreab-o daca vrea sa fie cu tine.

| NotMyFault a răspuns (pentru Perju_Alexandru_1990):

Cu placere happy