| KeNNT3D a întrebat:

poate este o intrebare ciudata sau ceva de genul dar na.
Acum o luna am facut 18 ani, parca totul e la fel, probleme cu bani, munca si iar munca etc, eu as vrea sa strang niste bani si sa plec singur in Anglia, daca nu reusesc ceva acolo sa ma intorc strang iar niste bani si plec altundeva, portugalia, Olanda, vreau sa imi caut de munca, sa ma distrez, vad oameni noi, SA TRAIESC VIATA CUm VREAU EU, nu cum vor alti sa nu mai vad atata bataie de joc, oameni tristi si alte chesti, ar fi ok asa o viata? As vrea niste pareri/sfaturi.
Va salut.

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi se pare o viata ok sa fii sclavul strainilor.

| lpavel a răspuns:

DA! Mi se pare foarte Ok. Traieste-ti viata asa cum vrei cativa ani ca pe urma iar vin problemele indiferent daca ai bani sau nu asa ca nu ezita! Bafta!

| Petra7512 a răspuns:

Pai dacă tu simți asta, nu vad de ce nu ar fi ok, în viata trebuie sa trăiești momentul și dacă asasinați acum fa ce simți, te va face fericit. Succes

| corbulalbrosu a răspuns:

Se zice ca viata reprezinta o lupta neintrerupta, deci este datoria ta sa te lupti si sa incerci sa devii victorios. Deci te lupta aici acasa sau ori unde in lumea larga. De un lucru poti fi sigur si anume ca oameni cu fete triste si batjocorite vei intalni peste tot. Pana la urma totul depinde de inteligenta ta, de hotararea de a reusi si nu in ultimul rand de...noroc. Succes!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar sa devii sclavul romanilor ti se pare mai OK?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Pai de ce sa fii sclav?

| KeNNT3D explică (pentru anonim_4396):

Frate anul 2016 Romania, salariu 200-250 euto minim pe economie intr-o tara ca Romania, plina de resurse de turism, etc, avem preturi de Europa salari de Romania, etc.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

SCLAV, -Ă s.m. și f. Persoană exploatată și lipsită de orice mijloace de existență, aflată în proprietatea deplină a unui stăpân care îl considera un obiect/bun al său; rob. ♦ (Fig.) Cel care satisface în mod servil, cu supunere oarbă, voința altuia. Conform DEX-ului. In realitate esti "sclavul" patronului indiferent daca esti angajatul unei firme particulare sau al statului. Deci de aia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru KeNNT3D):

Fiindca resursele sunt exploatate de straini.

Stii cat costa chiria si alimentele in Regatul Unit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Si daca se duce in Anglia, la munca de jos, crezi ca o sa duca un trai bun? 1000 de lire salariu. 500 lire chiria, 200-300 mancarea, ii raman vreo 200 de cheltuit pe luna, intr-adevar, mai bine ca in Romania, dar daca nu cunosti pe nimeni ce faci cu ei? A zis ca vrea sa se distreze, mai usor te distrezi pe bani putini in Romania, cu prietenii si familia langa tine decat in strainatate, unde foarte probabil nu cunoaste nici limba, deci ii va fi foarte greu sa se adapteze.

Cu engleza ma mai descurc, ce o sa fie mai greu poate accentul lor, daca nu e bine acolo plec si merg in alta parte prin Romania mai toti prieteni buni au plecat/pleaca deci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru KeNNT3D):

Ai zis ca vrei sa pleci singur, crede-ma ca o sa-ti fie foarte greu. Nu e asa cum pare, nu umbla cainii cu covrigii in coada in strainatate, cred ca am mai spus asta, mai bine ti-ar fi in tara, crede-ma. happy

Da

Nu stiu ce sa zic, dar vad eu, ma gandesc pana in ianuarie si dupa iau decizia.

| honka a răspuns:

Am facut aproximativ ce ai spus tu ca vrei sa faci, sunt de 3 ani aici si abia acum de cateva luni bune am inceput sa o duc mai bine. trebuie sa inghiti multe si sa fi rabdator cu nervi de otel. daca te gandesti sa pleci din tara numai bine succes in ceea ce-ti propui