Hmm, poate te-ai gândit deja la asta, dar îți spun în cazul în care n-ai făcut-o. În primul rând este o mare greșeală să întrebi pe cineva ce să faci. Mergi la ea și spune-i ce simți. Ai putea chiar să vorbești cu părinții ei. Poate că sunt mult prea protectori, dar vor înțelege. Saaau ai putea deveni prietenul/ amicul ei, astfel părinții ei se vor obișnui cu tine. Ai multe posibilități. Baftăăă!
Aoloooo, parca ai stat 17 ani cu ea si acu te-a parasit. Caut-o, implica-te, capu` sus si da-i bataie! Vine moara la sac sau sacul la moara? Haiii, bafta si tine ne la curent. Invit-o la un suc si fii comunicativ si fara emotii.
Mi-as dori să merg la ea și să îi spun. Daca spune ca vrea să fie cu mine.și când începe școala ea va pleca, atunci poate o să sufere, la fel ca mine. Eu nu vreau asta.
Trist. Dar e mai simplu decât pare. Uiți de ea sau încerci să te apropii de ea.
Ai dreptate k1ra.M-am gandit si decât să sufere si ea mai bine nu îi spun nimic. Poate în viitor o sa mă întâlnesc cu ea. Mulțumesc tuturor pentru sfaturi.
Ai ceva date despre ea? Întreabă și tu. Mergi după ea. Dar dacă ea are prieten o să fi și mai devastat. Ieși afară cu prietenii, fă sport, mănâncă . Mă rog. Încerc să îți spun ca să nu mai stai cu gândul la ea. îi știi măcar adresa? Dacă nu, află. Succes cu ea. Cya. ✌
Diorrus întreabă: