anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

(Poveste lungă pe care încerc să o scurtez.) Am vazut o fata când am fost la examen și m-am îndrăgostit de ea. Nu suport ideea ca ea o să plece la colegiu în Timișoara (departe de mine). Nici măcar nu am vorbit cu ea vreodată. Când am aflat ca o să plece am fost foarte foarte trist. Am stat în pat și am plâns putin pentru ca nu cred ca o s-o mai văd. (Nu am plâns când au murit bunicii mei și plâng pentru ea). Aproape orice melodie din playlist mă face trist. Sper să nu intru intr-o depresie. Nu știu ce să fac să nu mai fiu așa trist. Crezi ca mă poți ajuta? Ps: Nu spuneti să merg la psiholog sau ceva,nici părinții nu știu despre asta și nici nu vreau să afle. Știu ca o să mai întâlnesc fete, dar nu cred ca voi găsi una ca ea. Vreau să merg la ea și să îi spun ce simt dar părinții ei nu o lasa cu băieți (Mi-a spus un prieten). Îmi cer scuze pentru unele greșeli, sunt pe telefon. Dau funda sad sad Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trist. Dar e mai simplu decât pare. Uiți de ea sau încerci să te apropii de ea.

6 răspunsuri:
| Elizen a răspuns:

Ai ceva date despre ea? Întreabă și tu. Mergi după ea. Dar dacă ea are prieten o să fi și mai devastat. Ieși afară cu prietenii, fă sport, mănâncă laughing. Mă rog. Încerc să îți spun ca să nu mai stai cu gândul la ea. îi știi măcar adresa? Dacă nu, află. Succes cu ea. Cya. ✌

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmm, poate te-ai gândit deja la asta, dar îți spun în cazul în care n-ai făcut-o. În primul rând este o mare greșeală să întrebi pe cineva ce să faci. Mergi la ea și spune-i ce simți. Ai putea chiar să vorbești cu părinții ei. Poate că sunt mult prea protectori, dar vor înțelege. Saaau ai putea deveni prietenul/ amicul ei, astfel părinții ei se vor obișnui cu tine. Ai multe posibilități. Baftăăă!

| Iulian743 a răspuns:

Mi-as dori să merg la ea și să îi spun. Daca spune ca vrea să fie cu mine.și când începe școala ea va pleca, atunci poate o să sufere, la fel ca mine. Eu nu vreau asta.

| Iulian743 a răspuns (pentru Elizen):

Normal ca am adresa ei. Dar nu mă pot duce la ea la poartă și să îi spun dacă vrea să fie cu mine laughing

| AliG a răspuns:

Aoloooo, parca ai stat 17 ani cu ea si acu te-a parasitlaughing. Caut-o, implica-te, capu` sus si da-i bataie! laughing Vine moara la sac sau sacul la moara? Haiii, bafta si tine ne la curent. Invit-o la un suc si fii comunicativ si fara emotii.

| Iulian743 a răspuns:

Ai dreptate k1ra.M-am gandit si decât să sufere si ea mai bine nu îi spun nimic. Poate în viitor o sa mă întâlnesc cu ea. Mulțumesc tuturor pentru sfaturi.