Nu ai ce face, trebuie sa iti duci crucea pana la capat. poti ori sa fii singur toata viata, sa iti bagi ceva in ce cred ceilalti despre tine sau poti sa ai o relatie paravan in care sa fii cu o fata mai asexuala ce nu o sa aiba mari pretentii dpdv sexual de la tine...
Te incurajez sa cauti consiliere la Ellel ministries Romania, te pot ajuta sa intelegi de ce simti asa, eu am fost la consiliere la ei.
Salut
Singurul lucru pe care ar trebui să il faca părinții pentru copilul lor este să i-l susțină și indiferent de alegerile pe care le face si ar trebui să fie de partea lui. Dacă nu sunt mulțumiți de asta, e problema lor. Amintește-ți doar să fii puternic și amintește-ți că ești important pe lumea asta și prietenii adevaratii te vor aprecia pentru ceea ce ești și te vor sustine daca vei face,, coming out''.
Nu ar trebui să te sperii de cine ești cu adevărat. Fii fericit si mandru de tine!
Cheers
Problema ta este că nu ai pic de încredere,mereu pui răul în față și crezi că nu îți va reuși nimic.
În primul rând,nu trebuie să te deschizi cu totul atunci când începi să vorbești cu o persoană. Te limitezi doar la cât crezi tu că este mai bine pentru tine. Nu ar trebui,de asemenea,nici să îți fie frică să te afișezi în fața prietenilor sau familiei. Mai ales prietenii; dacă ai cu adevărat încredere în ei,fii sigur că te vor accepta și vor da undă verde la adevăratul tu. Cât despre familie,părinții sunt cele mai înțelegătoare persoane de pe pământ, să nu-ți fie frică să vorbești cu ei despre asta. Această "mantie de normalitate" este oarecum inexistentă,deoarece și dedesubtul acestei mantii se ascunde o persoană normală. Nu văd nimic greșit să fii atras de persoane de același sex. Doar că, într-adevăr, unii iau în derâdere lucrul ăsta. Poți încerca să vorbești până la urmă cu un băiat, iar atunci când simți nevoia, îți consulți părinții pentru a vedea și punctul lor de vedere. De la părinți te extinzi la prieteni (cei de încredere, desigur) și vei vedea că totul va fi super ok. Doar leapădă-te de frica de a fi judecat.
Acum că spui asta, da, cred că ai dreptate. Am probleme cu încrederea în mine. Mulțumesc, totuși, pentru răspuns și pentru că mi-ai deschis ochii. O să încerc să devin mai deschis în legătură cu asta. Într-un fel, deja mă simt puțin mai bine.
Sunt în aceeași situație cu tine, mă regăsesc printre cuvintele tale, nu am vrut să fiu așa, nici nu vreau să fiu așa, însă acest lucru pur și simplu nu depinde de mine, sper că într o zi o să mă pot împăca cu ideea asta, cu toate că visez să am o familie, lucrurile nu sunt deloc roz în viață, nu ne permitem să facem greșeli, iar cele făcute sunt plătite cu vârf și îndesat, sper doar că, într o zi, cu ajutorul lui Dumnezeu o să fiu fericit cu adevărat?
ale0409 întreabă: