| zedrix a întrebat:

Recent m-am mutat in Pantelimon si nu prea cunosc pe nimeni pe aici. Am 15 ani fac 16 in decembrie si nu stiu cum as putea, mai ales ca inca sunt socat deoarece am avut o cearta in familie si nu am avut de ales. Stau in casa toata ziua si ma gandesc ce sa fac. Daca ma puteti ajuta, cumva cu niste sfaturi ceva as fi recunoscator. Multumesc. Va rog fara comentarii rautacioase sad

Răspuns Câştigător
| syd2 a răspuns:

Buna,
In familia mea tot au fost multe certuri insa am trecut peste ele datorita la hobbyurile mele, cantatul la pian, jucatul in Dota 2, cititul, si multe altele, prieteni iti vei gasi nu-ti fa griji doar nu trebuie sa fii pesimist si totul va fi bine. Iti urez, numai, bine.
Sper ca te-am ajutat. Cu drag Infante Defunte.

5 răspunsuri:
| Irinoasa a răspuns:

Apuca-te de chitara, daca o ai putin cu muzica, sau du-te la bibliotecă si alege niste carti dupa genul tau. Gandeste-te care sunt hobby-urile tale sau ce vrei sa devii cand te faci mai mare. Ai cu ce sa-ti umpli vacanta.

| zedrix explică (pentru syd2):

Multumesc mult de raspuns. Voi incerca sa gasesc pe cineva joc football si sa ma joc pe PC dar momentan e defect.

| syd2 a răspuns (pentru zedrix):

Iesi pe afara plimbate gaseste-ti prieteni, viata e frumoasa si trebuie sa apreciezi tot ce ai.

| zedrix explică (pentru syd2):

Ok, asa o sa fac, multumesc de ajutor. happy