| Petronela1820 a întrebat:

revin cu o noua întrebare.
O prietena spune ca să îndrăgostit de un om mai invârstă care are copii și nevastă acasă, parca e nebuna nici nu asculta când îi spun sa lase omul în pace să-și vadă de familia lui, mai este și minora are 17 ani, ma gândesc ca poate se datorează faptului ca a crescut fără tata... Ce sa fac sa o ajut sa scape de chestia asta?

5 răspunsuri:
| IoanaRoman09 a răspuns:

Da cine esti tu sa te bagi asa in viata ei? mama tuturor ranitilor? Ti ai facut "datoria " de prietena, nu te-a luat în seamă, aia e, vezi-ti de treaba.

| Petronela1820 explică (pentru IoanaRoman09):

Sa înțeleg ca ție ți-se pare normal sa distrugi o casă?

| Teo29 a răspuns:

Deci, explica-i ca pe viitor s-ar putea sa fie ea in locul acelei femei inselate. Azi e tanara, dar tineretea trece si ce faci in viata, primesti cam la fel in timp. Explica-i aceste lucruri + un om ca el, care inseala sotia cu copii acasa, nu pare un om serios cu care sa aiba o relatie de durata, ci mai exact o pierdere de timp...

| mgtow a răspuns:

O sperii cu o lege fictiva care o baga in puscarie daca afla nevastasa ca ala o inseala cu tine

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Buna!

Dar daca ea nu intelege? Nu ai ce sa ii faci.
Insa, daca astepti un mesaj din partea noastra, pentru ea, eu as zice asa:

Este tanara, este normal sa nu stie ce vrea, oamenii in adolescenta (dar si dupa) isi schimba parerile de 100 de ori pe saptamana probabil big grin, este la varsta la care vrea sa descopere lucruri noi. Nu trebuie sa fie niciun motiv in spate, fara tata, fara mama sau mai stiu eu ce. Singura persoana care conteaza pentru ea, este ea, pana cand o sa dea de acel baiat, langa care sa isi gaseasca linistea. Insa acel baiat nu vine asa... imediat, nu poate sa fie sigura pe el din prima clipa (doar in cazuri speciale).

Sa se gandeasca putin, este indragostita de un om mai mare, acel om stie de ea? Daca si el simte la fel si isi inseala sotia... iti dai seama ca la fel poate face si cu ea. Daca nu stie, atunci de ce se streseaza? Sunt atatia baieti care poate ar vrea sa fie cu ea.

Numai bine! ^_^