| StefanCristi a întrebat:

Salut tpu.ro, am cumpărat pachetul de carte Dacă n-o Seduci Seduce scrisă de Taher Sonu ar fi rău dacă aș începe să agăț după sfaturile de acolo? Eu consider că nu, voi?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Fă ne un rezumat întâi

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Buna sefule! Prefa te ca sunt o femeie si incearca sa ma seduci! Iti voi spune dupa daca va functiona!

| StoicAnalysis a răspuns:

Asa ceva nu se invata din carti. Cei ce vand carti de genul, sunt excroci, pentru ca stiu si ei destul de bine, ca degeaba stii teorie daca nu ai "cojones". Cei care intr-adevar seduc femei, sunt adesea carismatici experti. Nu tocilari care au invatat 10 carti pe de rost.

| StefanCristi explică (pentru StoicAnalysis):

Păi în cărți îți dă exemplul cum ar trebui să fi ca bărbat te ducă social eu de exemplu sufăr de anxsietate socială

| StoicAnalysis a răspuns (pentru StefanCristi):

Ok, si pentru asta trebuie sa mergi la un psihoterapeut. Asa ceva se discuta fata in fata cu un om specializat sau cu prietenii. Iti spun din propria-mi experienta ca nici o carte nu iti va da curajul necesar de a vorbi cu oamenii. Singurul mod de a evolua in situatia asta, este de a te supune la situatii sociale si sa iesi din zona de confort. Daca ar fi atat de usor, nu crezi ca majoritatea am fi mari gigolo sau carismatici? Eu de mic copil ma stiu cu anxietate sociala, si abia mi-am dat drumul putin dupa ani de zile de iesiri fortate din zona de confort si de cateva luni de psihoterapie. Chiar si acum vorbesc cu dificultate cu oamenii pe care nu ii cunosc. Daca ar fi atat de usor incat sa scapi de asta citind din carti, as fi acum seducatorul numarul 1 de femei si cel mai popular din oras laughing.

| StefanCristi explică (pentru suntserios):

De exemplu să nu mai fi temător pentru că acest lucru te va face în viitor să rămâi cu frâna trasă de mână adică să rămâi singur trebuie să fi onest și să încerci să cunoști femei pe care nu le cunoști să nu te dezamăgești pe tine însuți încaz că o fată te va refuza poți găsi o fată care îți place ție și nu te va mai refuza nu există să te învețe la școală să vorbești cu femei sau nu există vreun manual de instrucțiuni în burta la mamă când te naști acolo la ea în burtă să înveți să vorbești cu femeile uni știu să interacționa cu femeile alți nu și se poate învăța a vorbi cu femeile eu Taher Sonu,, te pot învăța să să inteacționezi cu femeile așa scrie în carte tot ce trebuie să faci este timp de 30 de zile este să repeți în gândul tău eu sunt curajos eu sunt, suficient de bărbat să interacționez cu femeile nu îmi este teamă frică și atuncea vei fi curajos.nu trebuie să minți o femeie ele simt asta noi bărbați suntem dradreptul temătorilor ceea ce îți place ție pune în practică dacă ești fricos nu realizezi nimic este că și cum ai avea un bați și te-ai teme să pingi cu bățul o broască așa ai frică în a interacționa cu femeile nu vorbi mult cu femeile la-să-le pe ele să vorbească mai mult decât tine ele ador acest lucru asta cu vorbitul o știu separat de carte