| Elbow a întrebat:

scuzati daca am postat in sectiunea gresita, am nevoie de ajutorul vostru.
Deci acum 3 ani am luat un psp la 2 milioane la mana a 2-a, dar este foarte bun si merg jocurile, toate..Anul asta mi-am luat wireless si stiu ca cu wirelessu pot sa am net pe psp, m-am uitat pe net si am facut asa:
Am intrat la network setting si acolo imi aratau mai multe conectari care au fost, dar alea erau de la aia carea aveau inaintea mea psp-ul si le-am sters.Am intrat la WLAN SETTINGS, am dat la scan si scrie A connection error has occured.The WLAN switch on the PSPTM system is not turned on.
Desi nu stiu cum, s-a gasit reteaua si aici imi scrie ssid(pw) si restul informatii de la wireless, dar tot zice A conection error has ocurred.Si nu mai stiu pe unde am intrat eu, zice WPA key care nu stiu ce inseamna.
Va rog ajutati-ma sa rezolv problema, vreau net pe psp si sa ma joc online pe jocurile mele pe psp sad

Răspuns Câştigător
| Ajutatorool a răspuns:

Ssid e numele pe care il are. wirelessu, cum iti apare pe deviceu cu care te conectezi, parola si userul sunt pentru sa intri in router. Bagi routeru cu firul in calculator, deschizi browseru, intri pe ipul lui(scrie in carticica, e ceva in genu 192.0.0.1)
si de acolo te uiti la wireless la parola.

2 răspunsuri:
| Ajutatorool a răspuns:

Wpa/psk e parola care o are routerul tau, ca sa poti sa te conectezi trebuie sa o bagi.

| Elbow explică (pentru Ajutatorool):

Stiu dar eu la wireless am in tot apartamentul si totul vine de la o chestie mica de mariema unui pix si id si parola la wireless scrie pe spatele modemului cand intorc, asa au facut aia cand mi l-au bagat.
Scrie doar SSID si id-ul e cu numere si parola cu litere, dar nu pot sa va zic aici.
Eu am bagat astea 2 unde trebuie, ce sa fac?sad
E problema de la psp? Mie nu mi se pare nimic ciudat.