| Gg26 a întrebat:

si Craciun fericit happy! Ce spuneti de persoanele pe care le cunoastem de mult timp, care au avut multe lucruri bune de invatat de la noi iar la o mica schimbare de anturaj ( dau un exp: scoala ) si locatii noi, se schimba in ceva ciudat, incercand sa-mi arate ca e superior doar ca nu prin adevaratul sens, incearca sa-mi arate ca e superior cu mai multe gafe care le avea in trecut si cu mai multe bazaconii. serios am nevoie de un sfat bun, promit ca aveti funda!

5 răspunsuri:
| PrafDeNutellaCuGustDeCremitaAmestecataCuNesquik a răspuns:

Pff! Esti asa de formal ca nu prea am inteles, dar pot spune ca si mie mi se intampla laughing Eu zic sa le arati indiferenta

| Gg26 explică (pentru PrafDeNutellaCuGustDeCremitaAmestecataCuNesquik):

Persoana era o fire linistita cat de cat si la locul ei, dar s-a schimbat. acum are in mare parte numai "smecherie" in cap; combinatii, afaceri, socoteli. Si nu stiu cateodata, imi povesteste lucruri de care toata lumea stie si a inceput sa-si faca impresii proaste despre mine crezand ca eu nu stiu nimic iar el pe toate. si si-o ia in cap straight face

| PrafDeNutellaCuGustDeCremitaAmestecataCuNesquik a răspuns (pentru Gg26):

Cam fraier laughing Eu tot varianta cu indiferenta o consider cea mai buna happy Sau poti pur si simplu sa ii spui ca e astfel sau sa i-o intorci cumva sa fie nasol de el thinking Eu una le-am facut pe ambele cu un coleg vechi si acum. nu prea pare ca s-a schimbat, daca macar nu ma mai baga pe mine in discutii tongue

| Victor_Vasile_1995 a răspuns:

Bate-l

| LittleDropofPoison a răspuns (pentru Victor_Vasile_1995):

Funda!