Nu intrebi toate fetele daca vor o relatie, ci numai pe acelea de care te leaga preocupari comune, cu care ti se pare ca te potrivesti foarte bine. daca intalnesti astfel de fete mai des de 1-2 pe an, inseamna ca le alegi fara seriozitate.
Esti prea grabit cum sa intrebi o fata vrei o relatie, pe bune suna a vrajeala macar sti ce e aia relatie? tu vrei sex nu relati dar na trebuie sa minti in fine te inteleg man dar fi sincer, eu nicidata n-am intrebat o fata vrei relatie, ne-am cunoscut, neam placut si m-am trezit intro relatie
Iata ca ai avut parte numai de fete politicoase. Incearca si tu cu o fata la fel de frumoasa si isteata ca si tine, apropiata de varsta ta.
Nu le intrebi, le cuceresti. Declaratii faci abia atunci cand fata este "a ta".
Incepi prin a o privi un pic mai insistent, o privesti in ochi, ii zambesti, vorbesti mai mult cu ea, ii faci complimente, o conduci acasa, o inviti la o plimbare sau un suc si ii oferi un trandafir rosu. Trandafirul este prima ta declaratie. Daca pana aici iti merge bine, continui, iar daca nu te reorientezi.
Iubesc urmatorul dialog total idiot!
- Te plac foarte mult, vrei sa fii prietena mea?
- Da si eu te plac si as vrea sa fim prieteni.
Daca vrei sa fii cu o fata, nu trebuie sa o întrebi din prima de o relație.
Mai întâi trebuie sa o faci sa te placa, sa se simtă bine in prezenta ta si abia după o săruți...sau cu atingeri care sa ii dea de înțeles ca o placi si ca vrei sa fiți mai mult decât prieteni.
Deci, invit o in oraș, sa va plimbați...ca simplii amici, de preferat sa fiți si într un grup, așa la prima "întâlnire".
Tre sa stii sa te comporti cu o fata. Tre sa stii cum sa faci o fata fericita. O fata nu se uita la frumusete daca ai caracter. Cea ce o fata iubeste cel mai mult la un baiat e sa o faci sa rada! Asculta ce iti zic si ai sa vezi ca o sa ai noroc!;* Bafta la agatat