| Fonk a întrebat:

Salut TPU, stateam in statie așteptam autobuzul si trece prin fata mea o persoana dubioasa. Era un fel de adult cu față ce copil. Și am observat ca se uita insistent la mine, m-am speriat de imi tremurau picioarele. Precizez faptul ca persoana respectiva are un obicei de a ajunge cand sunt eu acolo (nu stiu da se nimerește). Zici că e o păpușă (motivul pentru care de abia stateam in picioare de speriat) trimisă de ala cu coarne și se uită "vărul" fix la mine. Ce ați face in locul meu, cu ciudați care nu-si iau ochii de pe voi (și trebuie sa rezisti sa te uiti in alta parte, ca daca te uiti si tu, nu cred ca e bine deloc)?

Vă mulțumesc de răspunsuri

Răspuns Câştigător
| anonim3247 a răspuns:

Faci exact ce ai scris aici - trebuie sa rezisti sa te uiti in alta parte
Până nu mai ești în același loc cu ăla.
Stai liniștit că nu venea ăla la tine să îți facă ceva.

9 răspunsuri:
| anonim3247 a răspuns:

Ai scris - Precizez faptul ca persoana respectiva are un obicei de a ajunge cand sunt eu acolo
E ora când trebuie să meargă la muncă și ia autobuzul la aceiași oră cu tine.
Nu te urmărește.

| Fonk explică (pentru anonim3247):

Vream sa zic ora la care ajunge, da marea problema e comportamentul lui cand astept și stqu in stație.

| anonim3247 a răspuns (pentru Fonk):

Când te urci în autobuz se urcă și el?
Rămâne în stație și așteaptă alt autobuz?
Sau pleacă din stație după ce te-ai urcat în autobuz?

| Fonk explică (pentru anonim3247):

Se urca si el cu mine, și continua si in autobuz sta in picioare si se uita (zici ca ii pe%0&il pe aceeasi parte, așa ceva nai mai auzit)

| Drimmero a răspuns:

Cum adica arata ca o papusa? chucky? Pai in cazul asta fugi. Glumesc, nu e cazul. O fi doar un om cu un ten curat, lucios si cu o fizionomie atipica varstei lui, atata tot.

Nici mie nu prea imi place sa fiu privit insistent de dubiosi, dar nu dureaza mult pana ma enervez si incep sa ma uit urat, ma indispune senzatia aia de privire insistenta, adica o simti chiar nu vezi ca esti privit, pur si simplu se simte. Daca observ ca cineva strain care are o fata mai dubioasa mai priveste ori ma sparg de acolo pentru a nu ma indispune prea tare, daca sunt in toane proaste si sunt nervos in ziua aia atunci il confrunt din privire ori il intreb daca are vreo problema sau de ce ma priveste atat de insistent.

| Fonk explică (pentru Drimmero):

Mersi mult de răspuns, apreciez.
Eu sunt timid și tot ce pot să fac e să mă uit in jos, ar fi mișto să pot fi ca tine.

| aimullah123 a răspuns:

Salut!
Daca esti minor trebuie in primul rand sa discuti cu parintii.
Eu zic sa faci asa, rogi unul dintre parinti sa te insoteasca, doua saptamani. Ideal ar fi sa stea putin mai la distanta de tine. Pentru ca daca acea persoana care te urmareste vede ca esti insotit de un adult, e posibil sa pastreze distanta si sa nu se mai uite la tine.
Daca observa ca esti urmarit, parintele care te insoteste, ar trebui sa se ia un pic de acel individ. Sa faca putina galagie, sa il sperie. Sa ii arate ca si-a ales persoana gresita. Sa ii spuna ca urmeaza sa mearga la politie. Apoi parintele tau chiar trebuie sa se duca la politie sa depuna plangere. Nici nu stam la discutii, asta trebuie sa faca parintele tau 100%.
Pana se lamureste situatia nu pleci noaptea de acasa decat insotit de un adult. De asemenea, ziua vei evita locurile mai retrase. Si foarte important, nu te urci in masina la necunoscuti!

Daca simti ca esti in pericol si nu te insoteste nimeni intrii intr-un loc aglomerat (ex: un magazin unde sunt oameni si camere de supraveghere) si suni la 112.

| Fonk explică (pentru aimullah123):

Mersi de sfat, am si uitat de intrebare, scuze ca nu-ti pot da funda ca deja i-am pus-o la altul, e o idee buna cum ai zis. Îți mulțumesc mult de raspuns si de efortul pe care l-ai pus ca sa raspunzi, apreciez enorm, pentru alti nu inseamna nimic intrebarea asta happy

| aimullah123 a răspuns (pentru Fonk):

Cu mare drag!
Ma bucur ca te-am putut ajuta.