| Soka577 a întrebat:

stim ca a inceput scoala iar eu m-am transferat la o alta scoala ieri am inceput sa plang. de ce? pentru ca imi era dor de colegii mei si nu ma puteam stapani. ma puteti ajuta va rog dau funda si spuneti-mi cum trec peste acest sentiment

Răspuns Câştigător
| ImmyMj a răspuns:

Probabil ca ati legat o prietenie, dar fii lininistit/a o sa iti faci noi prieteni cu siguranta, asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai tii legatura cu ceilalti, ba dimpotriva, considera-l un test si vezi daca vechii colegi mai tin legatura ca inainte cu tine si o sa vezi daca aveti aceeasi legatura. Chair daca iti vine greu la inceput, o sa te acomodezi cu cei noi si va fi totul ok. Fii sociabil/a si comporta-te asa cum esti tu si o sa iti faci cu siguranta noi prieteni amuzanti in noua clasa. Multa BaftA!

4 răspunsuri:
| intrlp a răspuns:

Tine legatura cu ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

e normal să-ți fie dor. o să treacă timpul și o să te obișnuești cu noii colegi, și o să fie bine.

| ғaĸer a răspuns:

Vorbeste cu fostii tai colegi si intalniti-va. Cheama-i pe afara, la un suc, la un MC. Nu trebuie sa ii uiti, e normal sa iti fie dor doar ai stat cu ei atata timp.

| Soka577 explică (pentru ImmyMj):

Nu prea am cu cine sa tin legatura caci o parte din iei sau mutat sau stau departe de unde stau eu