Nu te mai supune,schimba-ti atitudinea pune ti o mască.Asa am facut si eu, cand eram emotiva toata lumea tipa la mine si eu era cea care nu mai suporta dar "mi-am pus o masca" si parintii si toti si au schimbat parca atitudinea, adica inainte pareau mai duri dar cand le țip și eu inapoi si vad ca nu au ce face, parca ei sunt cei dominati. Fă-te mereu nervos să se vada supararea ta, stai incruntat si raspundr urat, sau pe ton urat. Haidee, ai 17 ani nu ii lăsa sa iti faca ceva parintii de parca ai mai avea 13. Impune-te. Incearca sa discuti si cu ei exact ce ai scris aici, ori sa incetezi din a te mai juca cu ea, eu sincer daca aveam o soră sa mi faca asa o enervam la fel cum imi face si mie
Ai putea să îi cumperi niște cărți cu activități și să îi zici că dacă nu le termină singură pe toate nu o să te mai joci cu ea sau îi dai ceva dacă le face pe toate. Cheamă o prietenă de a ei. Probabil o va ține ocupată. Poți să îi cauți just dance pe Youtube și să danseze. Dacă vrea săiasă afară găsește o scuză gen „e prea frig" sau „ dacă ieșim acum afară o să afle -personajul ei preferat- și o să se supere pe tine". Poți să te joci cu ea până obosește și nu mai poate.
claudiu152 întreabă:
BrianMoser întreabă:
miriaaaanaa3 întreabă: