Ca barbat, conteaza mai mult ce ai de oferit. Fii puternic, da dovada de o personalitate greu de invins si fa tot posibilul sa compensezi pentru aspectul fizic. Da, se poate.
Si totusi, in opinia mea, nu cred ca poate fi atat de rau incat sa nu iti gasesti iubita din cauza aceasta. Te-ai gandit ca poate altceva nu merge de esti respins? Incearca sa gasesti o asemanare intre toate incercarile tale de relatii si vezi ce nu a functionat.
Am avut relatii cu fete ok dar uneori cred ca nu imi pot face una din cauza nasului
Stai linistit Oamenii nu se uita la nasul tau la nas ci la chipul tau pe de-antregul. Cand te intalnesti cu o persoana noua, poate ca aceasta o sa se "concentreze" la nasul tau, dar curand se va obisnui si nu i se va parea ca iese asa din relief. Mi-e cam greu sa explic, dar nu cred ca asta e motivul pentru care nu iti merge in relatii lol.
Am avut relatii, stiu cum se face dar mă îngrijorează nasul atât
Forma nasului ține de personalitatea ta. Tu ai fi altă persoană, cu un nas diferit. Poți să îl modifici prin chirurgie estetică, dar nu are sens. Astfel, tu nu ești nasul tău, dar ești tu însuți prin nasul tău.
Așa ajungi să îl apreciezi.