| ciprianjurje a întrebat:

Sunt clasa a 9-a, ea e clasa a 7-a si suntem impreuna de 2 zile. Problema este ca am intampinat o mica problema si anume comunicarea: cand vorbim pe facebook ajuncem sa stam de vorba si 3 ore,iar cand suntem afara,singuri, nu gasim subiecte de discutie. Chiar nu inteleg de ce. Poate diferenta de varsta? Oricum faza e ca ne placem mult unul pe altul, dar mie mi.e frica sa nu ne despartim din cauza asta. Cum credeti ca s putea rezolva problema asta. Va rog raspundeti repede pentru ca azi ma vad iar cu ea la ora 2

Răspuns Câştigător
| Mihaitza009 a răspuns:

Ceea ce vorbesti cu ea pe facebook incearca sa vorbesti si in realitate
adica spune-i ca ai vazut-o pe aia si arata ca naiba sau cv de genu asta si usor usor o sa aveti ce discuta nu trebuie sa vorbiti neaparat despre voi ci despre anumite lucruri amuzante pe care le-ati vazut sau le-ati petrcut sau sa radeti de cineva(ex:uite ce fraier e ala sau cum e imbracat) funda?

8 răspunsuri:
| Cris233 a răspuns:

Probabil ca diferenta de varsta (care apropo nu e prea mare) o face sa fie mai timida si sa incerce sa evite anumite subiecte. Subiectele principale acum ar fi voi insiva, incercati sa va cunoasteti mai bine. Tu esti baiatul si esti si mai mare, deci incearca sa gasesti tu subiecte de discutie. Incearca sa-i arati ca nu trebuie sa fie timida in preajma ta, ci sa fie ea insasi. Si ceea ce vorbiti pe facebook, ar trebui sa vorbiti si in realitate daca tot vorbiti asa mult. Bafta si sa va tina relatia :*

| Fatamuntilor a răspuns:

Sa lasam la parte faptul ca sunteti prea mici.
Bunnnn. Timpul e prea scurt de cand sunteti impreuna. Doua zile e prea putin.Nu va cunoasteti indeajuns, nu va stiti pasininile si preucuparile comune.
Intreaba-l ce ii place sa faca cel mai mult si dezvoltati subiectul.
Cere-i parerea in anumite privinte ( daca ii place cum te imbraci, de exemplu)
Intreb-o ce sport ii place!

| Dariusuu a răspuns:

E şi normal să nu spuneţi nimic când pe net vorbiţi toată ziua.

Fiţi mai deschişi unul cu altul.

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns:

Pai, daca nu ati mai avea personalitatea unui cartof si ati fi pasionati de ceva ati putea vorbi despre asta dar cum se poarta superficialitatea nu stiu ce sa zic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa mai vorbiti in realitatea daca pe net terminati toate subiectele de discutat, cand mai este online invit-o afara, nu mai discutati pe net, sa vezi cum revine situatia la normalwinking

| ciprianjurje explică (pentru Mihaitza009):

Multumesc foarte mult de raspuns! chiar daca poate nu o sa primeasca funda(mai astept pana la 1 pentru alte pareri).a ajutat ft mult faza cu:,, Ceea ce vorbesti cu ea pe facebook incearca sa vorbesti si in realitate"

| ciprianjurje explică (pentru anonim_4396):

M-am gandit si la posibilitatea asta. Dar noi nu ne putem intalnii decat in weekend-uri si in vacante. Deci in timpul saptamanii trebuie sa mai vb si pe facebook.

| ciprianjurje explică (pentru Cris233):

Multumesc mult pentru urare! :*