| Cosmin202 a întrebat:

sunt cu o fata impreuna de 2 zile, o iubesc enorm, dar eu sunt clasa a 8-a acum iar ea a 7-a, si azi mi-a trimis un mesaj, spunand ca ea crede ca ar fi mult mai bine daca am lua o pauza pana dupa examenele mele, deoarece nu vrea sa ma devieze de la invatatura, mi-a spus ca ma iubeste foarte mult, enorm, si ca imi promite ca nu se va termina relatia, dar tot imi e frica, se poate sa fie o despartire finala? Nu vreau sa o pierd... Multumesc frumos, dau funda!

Răspuns Câştigător
| xRaduC a răspuns:

Te inteleg, dar cred ca totul va fi bine! (la mine s-a manifestat in vacanta de dinaintea clasei a 10-a sentimentul acesta). happy
Este o decizie chiar foarte buna sa iei o mica pauza daca durata este asa de scurta. In felul acesta nu vei fi ''bruiat'' in niciun fel daca faci asta (exceptand gandul de ''oare ce mai face?'', dar stii la ce se gandeste pe parcursul acestor 3 zile foarte importante? ea spera sa iei note cat mai mari la EN si sa dai tot ceea ce poti tu mai bine, nefiind distras de prezenta ei - asa as face eu daca tin la cineva). O despartire are loc atunci cand partenerii cred unii despre ceilalti ca nu sunt compatibili si ca nu ar mai putea continua relatia. Nu cred ca e cazul vostru, deci nu ar trebui sa te stresezi in privinta acestui aspect (se vede ca iti doresti sa imbunatatesti relatia dintre tine si ea prin faptul ca pui aceasta intrebarebare si doresti sa te documentezi). E evident ca tine la tine! (cum mi-am dat seama? e dispusa sa opreasca comunicarea si sa reziste presiunii de a nu comunica cu tine, in timpul acestor zile; te poti astepta sa sara si pe tine de bucurie dupa terminarea examenelor si mai ales la aflarea rezultatelor, nu stiu, depinde de caracterul ei, dar nu stric surpriza tongue - fiindca nu am avut ocazia sa am o partenera pe gustul meu -_-). Oricum, nu te mai ingrijora, ai timp toata vara sa te gandesti la ce sa faci cu ''iub-iub'', dar examenele acum le dai si acum conteaza, doar odata faci asta.
Succes acolo si mult noroc (eu cred ca te vei descurca in ambele aspecte)! happy

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pauză? Iubirea nu înseamnă să joci fotbal și la prima accidentare (obstacol) să iei pauză. Fericirea este în interiorul fiecăruia, nu în oameni trecători. Nu o să-ți spun: 'iubirea nu există la vârsta ta'. Vărsta este doar suma anilor cuiva de pe pământ. Nu vă despărțiți de la un obstacol. Comunicați mult. Nu-ți fie frică de oamenii cu care ești sub același cer. O iubești pe ea ca persoană sau ce-ți oferă (un caracter corespunzător cerințelor și nevoilor tale)? Uneori ai nevoie de suferință și experiență pentru a te maturiza. Îți trăiești viața așa cum vrei. Nu te lăsa afectat de momente care nu te ajută să evoluezi. Încearcă să iei partea pozitivă și constructivă din situațiile neplăcute. Alegerile pe care le iei te vor duce la finalul dorit. Dacă te desparți de ea asta nu înseamnă că vei suferi în fiecare relație pe care o vei avea. Oameni sunt unici, nu obiecte în mai multe exemplare. Suntem diferiți prin: gânduri, fapte, sentimente, principi, convingeri, valori, etc. Fă ce simți.

| Cosmin202 explică (pentru xRaduC):

Iti multumesc enorm pentru sustinere, m-ai facut sa ma simt super!

| xRaduC a răspuns (pentru Cosmin202):

No problemo! Oricand! happy

Cum a decurs examenul si cu fata? happy

| Cosmin202 explică (pentru xRaduC):

Vai....multumesc frumos pentru intrebare, chiar foarte bine examenul, 8, 57 media, dar cu fata m-am despartit... laughing

Ok, presupun? tongue