Buna! Te apreciez mult ca la varsta de 14 ani intelegi situatia financiara a parintilor si chiar vrei sa ii ajuti. O idee ar fi sa te angajezi ca si promoter la un stand (de sucuri/biscuiti) in hipermarketuri, imparti pliante la intrarea in magazine, la varsta ta nu prea ai mari posibilitati de angajare. Te poti oferi sa faci curat la o vecina 2 (sa speli vasele, sa o ajuti la mancare, sa faci curatenie prin casa) in schimbul unor banuti. Succes!
Pai..Ai putea incerca sa fii promoter (sa imparti pliante timp de cateva ore)insa nu stiu de la ce varsta e.Cauta si tu pe net si poate gasesti ceva in legatura cu asta
Poti sa lucrezi ca promoterita...sa imparti pliante! daca esti din Brasov, te pot ajuta sa te angajezi ca promoterita! Succes!
Nu am eu norocul asta.Sunt din Prahova, din Baicoi mai exact.
Multumesc frumos! Cred ca o sa ma ajute destul de mult ideile tale..Multumesc de ajutor.
Ghinion...cauta pe la pensiuni ajutor de ospatar! cumpara un ziar si cauta job-uri part-time
Răspunsuri nesimtite, adică ălea în care te trimitem la produs? Stai liniştită, oricum nu mai ai loc acolo.