Daca am facut vreo greseala gramatica tin sa mentionez cam am scris asta in 10 minute, eu personal n-as fi aspru daca as citi asta...
Din ce spui tu aici, probabil ai o atitudine de superioritate si esti enervant si nesuferit.Din punctul meu de vedere te considera un nesuferit si doar se joaca cu tine ( probabil ii place de tine dar nu iti suporta atitudinea). Esti cel mai bogat, frumos si inteligent din clasa.dar fata asta o sa prefere intotdeauna unul din baietii aia "sarantoci si prosti ca noaptea" pentru ca atitudinea ta lasa de dorit. Poti sa iti iei gandul de la ea
Bună, dacă nu arata nu înseamnă că nu simte, cel mai probabil face asta pentru a nu părea " disperata ", gândește te la conexiunea, atractia/ chimia dintre voi, crezi ca o sa ducă la ceva? Sau o sa se termine dramatic?
Oricum ar fi lupta pentru ea, căci da, este oribil sa fi " refuzat" dar dacă nu riști, nu câștigi, vorba aia.
Dacă sta cu alți băieți și vorbește cu ei nu înseamnă că îi si place, uite ai spus tu legat de asta ca tu ești singurul băiat pe care îl ignora, deci clar simte ceva pentru tine, altfel de ce te ar evita?
Încearcă să vorbești cu ea fizic, de multe ori noi oamenii ne purtam diferit prin mesaje, apeluri, etc.
Dovedește i ca tu nu ești cum cred asa zisele prietene și ca ești o persoana demna de încredere și potrivita pentru ea.
( bine, asta nu înseamnă să te schimbi pentru ea, doar fi în largul tău, dacă nu te place asa cum ești, categoric nu este ea aleasa, următoarea, are balta peste)