anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt genul de fată care are un grup mai strâns de prieteni. Am 2 dar sunt cei mai buni. Astăzi, pentru prima dată, mi-au spus că ar trebui să mă schimb.Mi-au zis că ei au trecut prin diferite schimbări fizice și eu am rămas aceeași. Poate sunt eu prea sensibilă și mă supăr din orice lucru mărunt, dar eu nu m-aș schimba. Cel puțin, nu acum. Dacă ești prieten cu cineva, nu-l accepți așa cum este? S-au plictisit de mine? Sunt ceeași de când mă știu. Poate interpretez eu greșit situația...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un prieten adevarat nu iti spune " schimba-te!"!

Sa stii ca da, s-ar putea sa se fi plictisit de tine. Gen nu sunt asa bune cum le credeai. Poate nu vor sa fie prietene cu una sensibila ca tine, desi mi se pare aiurea. Si eu sunt una sensibila. Sau poate iti apun indirect "pleaca de aici", adica nu te mai vor ca prietena. Poate se inteleg ele doua prea bine si vor sa te excludă pe tine. Asta daca sunteti toate 3 prietene. Si eu cu 2 prietene bune formam un trio dar uneori am impresia ca sunt doar eu! Adica am impresia de multe ori ca nu imi sunt adevarate prietene. Ele asteapta de la mine una alta dar nu se uita la ele. Eu nu astept nimic de la ele. Eu m-as multumi cu o prietena ca mine. Ba chiar m-as considera norocoasa. Csf altii nu stiu sa aprecieze ce au langa ei! Chiar suntem mai sigur prieteni noi cu noi. Suna ciudat dar cred ca s-a inteleswinking

4 răspunsuri:
| InvisibleAnonymous a răspuns:

Aceeași*

| InvisibleAnonymous a răspuns (pentru anonim_4396):

Mulțumesc pentru răspuns!

| InvisibleAnonymous a răspuns (pentru anonim_4396):

Înainte făceam totul împreună. Absolut tot. Nu înțeleg de ce oamenii se schimbă. Îmi place ideea de monoton, constant.
Și acum mă mint singură că-mi sunt prieteni că nu pot suporta ca aluzia să-mi fie distrusă, nu pot...

| IoanaRoman09 a răspuns:

Poate te-ai inselat in privita lor