Injuri,tipi,faci lucruri care ei ii displaci, observi ca te evita si totusi ai vrea sa te placa. Nu ai vrea si sa treaca peste conceptiile ei pentru a ti le accepta pe ale tale? Sa lase din pretentiile de a discuta si ea cu cineva serios si muncitor, sa discute cu tine, nu? Interesul ei unde este? Al tau deja se observa. Ia intreaba-te si asta!
Incepe sa inveti si sa nu mai injuri/tipi.O sa vezi o schimbare majora din partea ei daca te schimbi si tu.
Mi se pare aiurea sa sfatuiesti o persoana sa se schimbe pentru a fi placut de cineva, chiar daca in cazul lui ar fi o schimbare spre bine.
E in clasa a 6-a, sincer nu i-ar strica o astfel de schimbare la cum s-a descris
Sal. Deci sfatul meu e sa nu incerci sa i atragi atentia prin injuraturi si tipete, sau mesaje disperate (am un coleg care i face asta prietenei mele). Uita te la ea in ora (nu te holba) pana te observa, adu i geaca, zambeste i, priveste o in ochi fix si lung, bate apropouri ca o placi, chestii subtile, nu i zi direct. Fa toate astea dupa o pauza in care ea sa vada ca nu mai tipi si injuri. Ai sa vezi ca ii vei capta atentia. Succes!