Incet-incet vine curajul si increderea in tine.
Trust yourself my young padawan!
Am vorbit frate asa cat de cat ma apuca plansu cand ma gandesc iar la ea ( imi place prea mult de ea si numai stiu ce sa fac mai ales cand am vazut ca se intalneste si cu altu ((((((((((((((((...
Pai si ce a zis? daca a fost un raspuns pozitiv, legat de relatia voastra( prezenta sau viitoare), si totusi se duce la intalnire si cu altii...ai doua optiuni : 1. uit-o ( nu merita deranjul, chiar daca iti place asa mult de ea, incat plangi) 2. lupta pentru ea, fa-o sa inteleaga ca tu esti ceea ce merita. tu decizi.
Nici sa adorm numai pot acum ( la 7 tr sa fiu in picioare pentru scl..incerc sa fac tot posibilul dar ma simt extrem de rau cand vad ca pe ask vorbeste cu altii... si-si da
Revino-ti, si gandeste situatia, in starea asta nu faci nimic. Vorbeste cu ea, vezi ce are de gand cu acei baieti, vezi cine sunt acei baieti, daca petrece timp cu ei...
Nu te da pe bocit ca o fata mare, ca nu rezolvi nimic. Vezi ce-i de capul ei, si daca umbla si cu altii, retrage-te, cauta alta... Ai doar 16 ani, si abia ai iesit odata cu ea, nu prea ai motive sa suferi, nu pana la lacrimi. Esti baiat totusi.
Ok ... incerc dar imi place asa mult de ea incat nu-mi mai pot lua gandu de la ea ((((
Wow, asa baieti( carora le pasa) rar gasesti. Stai calm, nu te panica. Vorbeste cu ea, poate vrea sa se vada si cu alti baieti, doar nu sa sarutat cu ei, nu? Daca nu stai calm. Incearca sate mai apropii de ea, poate si alti baieti vor sa fie cu ea, arata ca tu esti cocosul cel mare si impanat )
Calm down!
Apoi nu stiu ce sa fac sa-i cer si a doua intalnire? daca accepta cum zici sa procedez astfel incat sa ma apropii mai mult de ea? la prima intalnire parca n-aveam curajul nu stiu o vazusem prima data in real si simt cu adevarat ceva pentru ea...
Pai ca sa te apropii de ea incearca sa nu fi un badaran din ala care sa injure ca prostu. Mie personal imi plac aceia baieti respectuosi si care vb frumos cu fetele. Dar si aspectul fizic conteaza, incearca sa te aranjezi, sa stai drept, sa stii ca si vestimentatia conteaza. Acum daca vrei un sfat ce sa faci la a doua intalnire asta nu stiu findca nu am avut una pana acum . Acum depinde de la o fata la alte findca nu toate au acelasi gust. Dar in final iti zic sa fi aranjat, sa nu injuri ca disperatu si sa nu fi violent sau foarte pervers. Cam asta as vrea eu dar ti-am spus gustul depinde de la o fata la alta
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: