| raculzodiacul4190 a întrebat:

Sunt un elev in clasa a 6 a si media mea este 7, la mate am 7, la romana si restul limbilor in jur de 6, la geografie 8. Intrebarea mea este daca am note bune sau nu? (pentru clasa a 6 a) Imi puteti da media medie la clasa a 6a ca sa stiu daca la mine e bine.

4 răspunsuri:
| Segment a răspuns:

Nu este o medie bună, de asemenea nu e nici extraordinar de rea, e cam de trecere. La română și mate ar fi bine să înveți pentru zece, căci bănuiesc că vrei să intri la un liceu bun, iar pentru asta îți trebuie medie mare la capacitate. Fiecare învață cât vrea. Notele sunt structurate cam așa:
5-6 note de trecere
7-8 note medii
9-10 note bune

| Violleta2022 a răspuns:

Note de 6 si 7 sunt de copil slab la invatatura!
Notele de 9 si 10 sunt de copil foarte bun!

| raculzodiacul4190 explică (pentru Violleta2022):

Depinde si de scoala unde inveti banuiesc. la mine am una din cele mai bune medii din clasa sincer sun fete care au la mate 5 si 6, si sincer nici nu deschid cartea acasa, e in mare parte din cauza ca anul trecut in a 5 a invatam la scoala din sat si mi-o distrus gandirea profii aia comunisti acum ca sunt in oras e mai bine dar problema e ca multe teme pe care anul trecut am inceput sa le invat anul asta le dezvoltam si nu inteleg nimic la ele, imi distrug media cum pot sa ma indrept? nu am unde sa merg la meditatii

| raculzodiacul4190 explică:

Am probeleme cu unele teme din cauza ca anul trecut invatam la o scoala de **** si mi-am distrus inteligenta asa ca acum cand continuam temele de anul trecut eu nu inteleg si imi scade media, de pilda la mate sunt foarte bun la probleme si la ce nu am invatat in a 5 a, am media mai buna ca anul trecut, si una din cele mai bune din clasa! Daar e greu din caauza temelor din anul trecut, nu am unde merge la meditatii... ma puteti ajuta?