anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Trec direct la subiect.

Deci, am 15 ani si pana acuma nu am avut nici o prietena. Cauza este situatia mea scolara, sunt cu 4 ani mai in urma fata de unde ar trebui sa fiu. ( Mentionez ca nu am ramas repetent! Probleme mai complicate. ) Acest aspect m-a determinat oarecum sa ma " izolez " de cei din jur dar mai ales de fete. Nu puteam sa ma bag in seama sa deschid un subiect sau ceva, pana la urma stiam ca se va ajunge la punctul " La ce scoala esti? In ce clasa esti? " s.a.m.d. Pe deasupra sunt genul de baiat care este mai timid...

Astept niste sfaturi, cei care au chef de misto sa faca in alta parte! happy

13 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut nu vreau să crezi că fac mișto de tine, dar esti mic pentru a i ti face o prietenă, nici eu nu am, si nu m ai am 15 ani.

| Éηεяgý a răspuns:

Incearca sa fii mai deschis...Baga-te in seama cu altii.Nu mai fii timid.Si ce probleme ai avut/ai? big grin

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Eu am avut prima prietena la 19 ani si nu sunt handicapat

| BiancaMrrr a răspuns:

Hmm, ai avut o situatie destul de complicata, dar nu-ti fa griji, vei reusi sa treci cu binewinking Iar despre prietene, nu e asa ciudat ca pana la 15 ani nu ai avut niciuna tongue Incearca sa fii tu insuti, sa te porti frumos cu toate, sa nu te intereseze numai aspectul fizic si s*x-ul, ca sa n-o sa rezolvi nimic. Genul de baieti mai timizi este de obicei preferat de fete. Ai rabdare, toti ne gasim jumatatea odata, conteaza sa nu fim superficiali. Numai bine :*

| Azµre a răspuns:

Școale nu are nici o treabă cu faptul că ai putea lega prietenii! Dar ești mic pentru o prietenă, așteaptă până la 17 ai să vezi diferența.

| Azµre a răspuns (pentru Éηεяgý):

Știi vorba aia, cum că pisica a murit din curiozitate așa și tu...

| Azµre a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Felicitări laughing

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru Azµre):

Il incurajez, acum am si 3 copii, am evoluat

| Arkhasas a răspuns:

De fapt problema nu este situaţia ta şcolară.
Problema e că te-ai izolat şi nu ai socializat.
E de apreciat faptul că vrei o schimbare. Ia atitudine! Fă-ţi prieteni şi ieşi în lume. Dacă ai ocazia oricând să vorbeşti cu o fată, fă-o! Chiar dacă e o discuţie neinteresantă, o să câştigi experienţă şi o să pierzi teama de a vorbi cu fetele.
Tu trebuie ACUM să scapi de problemele astea. Nu mai încolo. Că tot i-am văzut pe ăştia mai sus că eşti prea mic, după aia îţi va fi mult mai greu, dacă n-ai voinţă.
Problema ta nu e că nu ai prietenă. Ai alte probleme de rezolvat legate de încrederea în sine şi tot ce ţine de TINE.
Baftă!

| zDenYz a răspuns:

Buna daca te va place o fata cu adevarat nu te va place pentru mediile de la scoala.Si nu fi timid vorbeste cu fetele pentru ca astfel nu iti poti face o prietena

| grab a răspuns (pentru zDenYz):

XdenyX,
Vad ca acuma asculti "Valahia - Banana".
Nu vrei cumva versiunea upgrade-ata?

https://www.youtube.com/watch?v=l9IVlmdVSnw

Bafta!

| grab a răspuns:

Daca esti intreg fizic, nu ai ceva lipsa atunci ascunde situatia cu scoala si incearca sa iti faci o prietena care e in afara zonei tale de domiciuliu si scoala. Astfel va puneti la adapost de parerile neinteresante si rautacioase ale celorlalti care stiu problema ta.

Multa sanatate!