Salut nu vreau să crezi că fac mișto de tine, dar esti mic pentru a i ti face o prietenă, nici eu nu am, si nu m ai am 15 ani.
Incearca sa fii mai deschis...Baga-te in seama cu altii.Nu mai fii timid.Si ce probleme ai avut/ai?
Hmm, ai avut o situatie destul de complicata, dar nu-ti fa griji, vei reusi sa treci cu bine Iar despre prietene, nu e asa ciudat ca pana la 15 ani nu ai avut niciuna Incearca sa fii tu insuti, sa te porti frumos cu toate, sa nu te intereseze numai aspectul fizic si s*x-ul, ca sa n-o sa rezolvi nimic. Genul de baieti mai timizi este de obicei preferat de fete. Ai rabdare, toti ne gasim jumatatea odata, conteaza sa nu fim superficiali. Numai bine :*
Școale nu are nici o treabă cu faptul că ai putea lega prietenii! Dar ești mic pentru o prietenă, așteaptă până la 17 ai să vezi diferența.
De fapt problema nu este situaţia ta şcolară.
Problema e că te-ai izolat şi nu ai socializat.
E de apreciat faptul că vrei o schimbare. Ia atitudine! Fă-ţi prieteni şi ieşi în lume. Dacă ai ocazia oricând să vorbeşti cu o fată, fă-o! Chiar dacă e o discuţie neinteresantă, o să câştigi experienţă şi o să pierzi teama de a vorbi cu fetele.
Tu trebuie ACUM să scapi de problemele astea. Nu mai încolo. Că tot i-am văzut pe ăştia mai sus că eşti prea mic, după aia îţi va fi mult mai greu, dacă n-ai voinţă.
Problema ta nu e că nu ai prietenă. Ai alte probleme de rezolvat legate de încrederea în sine şi tot ce ţine de TINE.
Baftă!
Buna daca te va place o fata cu adevarat nu te va place pentru mediile de la scoala.Si nu fi timid vorbeste cu fetele pentru ca astfel nu iti poti face o prietena
XdenyX,
Vad ca acuma asculti "Valahia - Banana".
Nu vrei cumva versiunea upgrade-ata?
https://www.youtube.com/watch?v=l9IVlmdVSnw
Bafta!
Daca esti intreg fizic, nu ai ceva lipsa atunci ascunde situatia cu scoala si incearca sa iti faci o prietena care e in afara zonei tale de domiciuliu si scoala. Astfel va puneti la adapost de parerile neinteresante si rautacioase ale celorlalti care stiu problema ta.
Multa sanatate!