Ai intrat in depresie de la ceva, ce s-a intamplat in ultimul timp?
Ai suferit o despartire sau a murit cineva?
Buna
Sunt momente in viata care pur si simplu te simți trist/a chiar daca ai tot ce îți trebuie. Simți ca nu îți gasesti locul si vrei sa te duci intr-un loc in care sa fii singur. Încearcă sa gândește pozitiv si scote-ti gândurile rele din minte.
Mâine e o noua zi si totul va fi frumos.
Parca nu s-a intimplat nimic grav, dar am impresia ca totul a inceput acum 2 zile cind am iceput a placea un baiat, care nici nu ma gindeam ca-l voi p, acea vreodata pentru ca, nu e pe gustul meu..cred ca acesta este motivul de ce pling fara ca sa-mi dau seama, fara sa am un motiv serios.da in legatura cu celelate nereguli, nu stiu.
Am incervat sa gindesc pozitiv, am pus muzica vesela, dar nimic nu ma face mai fericita..as dori sa fac o plimbare, sa-mi stau cu prietenele, sa le spun problema mea, dar nu am cu cine..nu stiu ce sa mai fac.
Revino-ti in fire, lasa baietii, esti minora? Traieste-ti copilaria fara baieti, fa ce iti place tie o sa ai timp si de ei dupa 20+ garantez ^^.
Salut! S-a intamplat ceva neplacut in ultima perioada, ai fost/esti bolnava tu sau cineva din familie, ai picat vreun examen, te-ai certat cu o prietena/un prieten sau cu parintii, te-ai despartit de iubit etc? Incearca sa te inveselesti, sa privesti partea pozitiva a lucrurilor din viata ta. Asculta muzica vesela, care sa te binedispuna, vizioneaza o comedie de calitate, citeste o carte relaxanta, iesi cu prietenii la o terasa sau la un concert, cumpara-ti un lucru nou, pregateste-ti prajitura preferata etc. Relaxeaza-te, fa activitati care iti plac, ocupa-ti tot timpul in mod placut si totul va fi bine! O zi frumoasa iti doresc!
Nu ai prietene? Încerca sa ieși din casa, fa o plimbare singura si linisteste-ti gândurile rele. Ce te făcea fericita înainte? Încerca sa daci din nou la fel.
Imi pare rău pentru tine dar sper ca să-ti revi cât de curând si sa fi fericita.
Viata e frumoasa...
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si incurajari.mi-am dat seama ca doar eram trista in acea zi, nimic mai mult.Va multumesc!