Eu zic ca ar merge, gelozia e boala grea, foarte foarte grea, si dureroasa. Amandoi ar cunoaste sentimentul, deci l-ar evita, si daca e multa gelozie, inseamna ca e si ceva iubire la mijloc.
Ar fi paranoia in toata regula, nebunie, fetele nu asa geloase, azi cu unu maine cu altul si tot asa majoritatea, baieti pun suflet si iau in serios iubirea de aia sunt asa obsedati, gelosi
Nu s-ar intelege pentru ca sunt gelosi, daca de ex. baiatul are o pritena fata si invers o sa fie o totala gelozie
E cred că se înţeleg bine
Adică sunt ca acei oameni care acceptă totul, de obicei ar trebui să fie o legătură.
Dar aici mai menţionez că opusele se atrag deci nu pot decât să dau cu presupusul
Pai sa zicem ca baiatul ar renunta la prietene pentru ea si ea ar renunta la prieteni pentru el. Dupa cum va fi?
Pai de ce nu se gasesc cei gelosi ca sa fie impreuna? Niciodata nu am gasit informatii sau sa stiu pe cineva gelos de fel sa fie cu cineva geloasa.
Da asta e cam greu, bine nu stiu cata gelozie strica, acum sunt singur dar ultima mea prietena obisnuia sa vorbeasca foarte mult cu un prieten bun de-al ei, a fost ok, dar in ultima vreme exagerase, prea mult vorbit la telefon, iesit la cafea cu el etc.pot spune ca am fost destul de gelos, si nu cred ca nu a fost pe buna dreptate. Capac a pus faza cand mi-a spus ca odata ca fusese la ea cu o zi in urma la cafea prietenul asta, am rupt relatia atunci. Ce sa zic, poate te distruge gelozia, poate te salveaza, depinde de cazuri, eu unul m-am saturat de ea, mereu am avut ghinionul sa dau numai de fete care sa fofileaza pe langa toti, adica eu atunci fiind intr-o relatie respingeam orice atingere din partea unei fete, chiar orice atingere, si nu vorbeam in preajma ei deloc cu alte fete, le ignoram complet sa ii fie ei bine, si ea in preajma mea radea cu toti si ii atingea. Sunt satul de asa ceva, de aceste gesturi din partea unei fete.
Cred ca am exagerat putin cu atatea detalii, nu cred ca te interesa oricum, da mi-am adus aminte si m-a luat valul, mda, frustrarea inca mi-a ramas vad.