| Apatinio a întrebat:

Salut, TPU!
Urmează să trec în învățământul liceal și sunt cam speriat de mediile de intrare de anul trecut a liceului la care vreau să mă înscriu. Vreau să știu cum funcionează acele medii de intrare, dacă am de exemplu media generală de 7.24 iar anul trecut era de 8, mai pot intra? Mediile acelea sunt puse în ordinea elevilor care s-au înscris, gen cel cu media cea mai mare sau cea mai mica?

10 răspunsuri:
| Sistemulxxl a răspuns:

Ai sa intri unde se poate nu unde vrei.

| Robert2526 a răspuns:

Ce apare acolo, este ultima medie cu care s-a intrat anul trecut. Daca anul trecut ultima medie a fost 8 si tu ai 7, 24, sansele tale de a intra la acel liceu sunt spre 0

| Apatinio explică (pentru Sistemulxxl):

Dacă știai să scrii corect, mă îngrijorai mai mult decât eram.

| Apatinio explică (pentru Robert2526):

Asta este, poate în altă viață.

| Robert2526 a răspuns (pentru Apatinio):

Sau poti sa intri la alt liceu, sa inveti foarte bine si apoi sa te transferi unde vrei tu de fapt. In viata reusesc doar cei care accepta ca pot sa greseasca si o iau de fiecare data de la capat si lupta pentru telurile lor. Eu iti doresc succes

| Apatinio explică (pentru Robert2526):

Mulțumesc

| Apatinio explică:

Am eu pene pe spate? Te văd așa în pfp, eleganță pe tine. L-ai dezgropat le tac'tu pentru costumul ăla? Ideea e că eu înțeleg că nu intru dar nimeni nu mi-a răspuns la întrebarea pusă. Dacă nu ești în stare să citești întrebarea și să răspunzi, nu ai ce căuta pe acest site.

| Sistemulxxl a răspuns (pentru Apatinio):

Chiar nu intri.

| Apatinio explică (pentru Sistemulxxl):

Ești autist? Îți repet întrebarea pusă.,, Mediile acelea sunt puse în ordinea elevilor care s-au înscris, gen cel cu media cea mai mare până la cea mai mica în limita locurilor?"

| Sistemulxxl a răspuns (pentru Apatinio):

Nu. Intai se trage linia si pe tine te pun sub linie, ceilalti deasupra.
Nu, nu intri, sunt locuri la salubritate si spatii verzi.