Bună.
N-ar trebui să-ți fie frică Trebuie să fii calm și nepăsător, liniștit.
Și chiar dacă s-ar lua de tine nu le da importanță, nu merită
Îmi pare rău pentru dine dartrebuie să înveți să fii tare în fața lor stai mai mult cu diriginta(daca va fi) și va trece repede
Sper să reușești
Trecutul ramane trecut, lasa-l in urma, incearca sa privesti spre noile oportunitati ce ti se ofera. Nu il amesteca pe Dumnezeu, tu esti propriul tau Dumnezeu.
Poate ca ai dreptate. Sa privesc spre noile oportunitati. Poate ca maine va fi ok, fenomenal. Un nou inceput, dar raul facut se poate ierta, dar nu se poate uita.
Nu cred ca vei pati nimic maine. Colegii tai au crescut si probabil se vor bucura mai multe de revedere, decat sa te ia la bataie. Daca atunci cand erau mici te bateau din orice acum sunt adulti. Mai rar vezi adulti care sa se bata ca niste copii. Du-te linistit, sunt convinsa ca nu vei pati nimic. Mult succes!
Intai asteapta sa vezi daca s-au maturizat si sunt dispusi sa poarte o conversatie normala. Daca vor incepe cu mici replici acide si intrebari stanjenitoare incearca sa le arati nepasare, de exemplu poti sa bufnesti usor si sa dai din cap ca o negatie, exprimand prin gesturi ceva de genul,, astia nu s-au maturizat chiar deloc?''. Incearca sa te iei in vorba cu persoanele mai pe gustul tau si sa-ti creezi o mica zona de confort. Daca lucrurile decurg din ce in ce mai rau te ridici frumos si le spui ca nu ai nici cea mai mica intentie de a-ti pierde timpul cu astfel de persoane. Ii poti spune mamaei tale ca nu te-ai simtit confortabil in preajma lor, fara sa dai detalii.
Te inteleg, si sora mea a avut astfel de probleme in generala si liceu. Iti doresc tot binele din lume!
Sincer,se vede ca ai intrat putin in panica...
N-ar trebui sa te razbuni.Asa doar le vei arata cat de afectat ai fost si cum n-ai fost in stare sa treci peste.Multi probabil nici nu-si mai amintesc.
Tu doar ignora-i si incearca sa fii politicos cu ei,in limita decentei. Daca te intreaba cum e facultatea, incearca sa raspunzi calm ca e mai bine decat in generala, ca ai prieteni, ca te-ai schimbat...
Exista de altfel sansa ca si ei sa se fi schimbat/maturizat, doar au trecut ani de zile.Macar mergi si saluta-i pe cei care "n-aveau treaba" cu tine si pe diriginta, iar apoi pleaca.E mai bine decat sa eviti complet intalnirea.Ce-a fost...a fost.