| Madness345 a întrebat:

vin si eu cu o intrebare destinata fetelor si anume: Voi de obicei cum faceti baietii de care sunteti atrase gelosi, prin ce va remarcati mai exact? Si mai am o intrebare care suna astfel: Fetele sunt foarte negative la baietii de care sunt atrasi? Din cate am observat eu, in unele cazuri mi se intampla si mie, nu stiu daca este chiar atrasa de mine anumita fata, dar isi da prea multa "arama" pe fata ca sa zic asa. V-as multumi cu cea mai mare placere daca m-ati ajuta cat de putin si pe langa asta dau funda :*

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Eu nu fac un baiat gelos ca sa ii atrag atentie ca mi se oarecum aiurea.
Daca ajung sa cunosc un baiat nou si incep sa ma dau la altul, e clar ca el se poate gandi ca nu am cum sa il plac pe el si nu am rezolvat nimic.Ca sa "ies in evidenta" in fata baiatului pe care il plac prefer sa vorbesc cu el in particular.Sa aflu lucuri despre el, sa il ascult si sfatuiesc, sa ii spun si eu lucuri despre mine si sa legam asa treptat o prietenie.Dar niciodata nu o sa ma dau mare, sau sa incerc sa il fac gelos, sau sa il abordez in plublic (in gasca de prieteni).
Dupa ce stiu ca ne-am imprietenit ii ofer mai multa atentie.

| Madness345 explică (pentru Freya1):

Nu vorbim noi cine stie ce. ii cotrobaiesc ochii dupa mine dar fata e mai sanki si vrea sa ma faca gelos

| Freya1 a răspuns (pentru Madness345):

Pai da intreab-o cand prinzi ocazia sau incearca sa vorbesti cu ea... Daca tu nu o placi nu ar trebui sa te intereseze

| Madness345 explică (pentru Freya1):

Aoleu,normal ca-mi place de ea. daca nu-mi placea nu se ajungea aici. dar o prietena cu, care sta ea ma face sa devin parca mai neatractiv... nu o sufar de nici o culoare, si astfel fata favorizata imi scade in ochi. ce sa zic