| DanielleDanielle a întrebat:

Vin si eu cu o problema a emotiilor. (http://www.youtube.com/watch?v=WTM4r_q_wmQ) El e Lilian. Suntem ambii din Chisinau. L-am vazut pe facebook vreo jumatate de an in urma si mi-a placut de el. Nu i-am scris nimic deoarece sunt de fire timida si in plus avea prietena. Nu demult s-a despartit de ea. Eu i-am scris pe ask.fm. Am inceput a vorbi si chiar i-am facut un mic cadou pe net de ziua lui pe 20 februarie. Nu l-am vazut in fata nici o data.

Citeva zile in urma i-am spus despre sentimentele mele iar el: " puiuts, asta hormonii, o sa treaca"...)) Dar nu trece....deja m-a deprimat si suparat foarte tare si as dori sau sa-l uit sau sa incerc sa-l fac sa vada cine sunt cu adevarat si cit de tare il vreau.

Aveti vreo propunere poate? Dau funda celui ce ma ajuta sa indrept prostia asta))

4 răspunsuri:
| dbcovrigeldb a răspuns:

Buna..si mie mi-a placut, cindva.big grin
In ziua de azi baietii sunt mai timizi si fetele fac primul pas.
Probabil inca se mai gindeste la fosta lui prietena.Nu-l ''forta''..lasa-l ceva timp sa isi inceapa ''o alta viata''. Dupa aia poti sa incerci sa comunici cu el.Dar daca nu vrea..atunci,nu happy
Daca iti place atunci iti place si gata!
Pa, pa!

| MariaGaby1324 a răspuns:

Tu esti cea mai in masura sa iei o decizie. Cel mai bine este sa iti dai seama daca iti este DOAR prieten sau poate ceva mai mult. happy Trebuie sa stii si ce vrea el. Cel mai bine ar fi propui sa iesiti cu grupul de prieteni. Asa poti afla ce ii place lui si pasiunile lui. Incearca sa il asculti, dar in acelasi timp, fii tu insati. Daca vezi ca nu da rezultate...Nu sunteti unul pentru. altul.happy Cel mai important e ce iti spune inima, dar nu uita ca si mintea are un cuvant de zis.winking BAFTA!

| DanielleDanielle explică (pentru dbcovrigeldb):

happy mda...

| DanielleDanielle explică (pentru MariaGaby1324):

Pai da dar cind sunt linga un baiat nu stiu de ce nu ma pot fi eu ((. poate trebuie o pregatire emotionala?