| PoeTuL05 a întrebat:

Voi cum mai faceti "cuceriri" pe facebook?laughingTot cu metoda veche "buna, ce faci? vreau sa facem cunostinta"? sau cum?:d Cea mai buna varianta primeste fundatongue:*

9 răspunsuri:
| ℓσνє a răspuns:

Numai oameni care-si traiesc viata pe facebook. Oare nu sunt in stare sa cucereasca in realitate? Iesi frate undeva prin oras, cunoaste fete, si vorbeste fata in fata cu ele. Asta e joaca.

| erema a răspuns:

Cuceriri pe facebooklaughing pune-ţi nick-ul Don Juan şi o poză foarte drăguţă şi te-ai scoslaughing Nu mă aşteptam la o asemenea întrebare. Înţeleg, eşti tânăr şi vrei socializare, dar asta nu e cam mult? Cu atât mai mult cu cât nu te va ajuta la nimic. Fiecare are viaţa lui, aşa nu faci decât să... enervezi, în cele din urmă. Bine, se poate să mă înşel...

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Pe facebook sunt multe nasoale.Multe poze editate si cand le vezi in realitate, nu stii pe unde sa fugi mai repede.
Pai uite o faza de cucerirebig grin
-Auzi, nu te supara, dar stii matematica?
-Da!
-Atunci spune-mi si mie ecutia de a ajunge la inima ta
Dar tot mai bine, te duci prin parcuri si cunosti acolobig grin

| Morphetamineee a răspuns:

Pai, eu faceam * Scuzămă că te deranjez Ai o verişoară pe nume... * :]]. [pune un nume mai neobişnuit ca răspunsul să iasă nu :]] ] Şi apoi spune că ţi se pare foarte cunoscută :]]]]. Aşa face un coleg şi ii merge :]]]. Dar nu cu mine :]].

| PoeTuL05 explică (pentru erema):

Eu am pus intrebarea de plictisealahappyvoiam sa vad si eu la ce mai duce capu pe uniihee hee

| PoeTuL05 explică (pentru Morphetamineee):

Ingenios colegatorolling on the floorlaughing)

| PoeTuL05 explică (pentru ℓσνє):

Nu te ataca asa happyam pus intrebarea pentru imaginatie ok? daca nu vrei sa dai un raspuns atunci taci si treci la alta intrebarehappy

| erema a răspuns:

Poate nimereşti peste vreun travestit, dacă o ţii tot aşa laughing

| Morphetamineee a răspuns (pentru PoeTuL05):

Stiu rolling on the floor.