| CezarAlex222 a întrebat:

Salut TPU, vorbesc de ceva timp cu o fată și ne înțelegem super ok, doar că nu răspunde foarte repede, poate trece și o zi și nu-mi răspunde, îmi zice că a avut treabă și așa, credeți că sunt scuze sau chiar asa e. Adică în ziua de azi majoritatea persoanelor au telefonul în mana 24/7. În rest nu am ce reproșa când vorbit pare destul interesată și nu-mi răspunde sec. Mulțumesc anticipat!

9 răspunsuri:
| CezarAlex222 explică:

Vorbim*

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Pai clar a avut treaba, nu toți stam 24/7, uneori trebuie sa ne bucuram și de viata reala.
Iar din spusele tale, ți ai dat singur răspunsul, nu înseamnă că este dezinteresata ci doar ocupata, altfel îți răspundea sec, spre deloc, ca pana la urma de ce vorbea cu tine atât de mult? când nu avea treaba

| dullcat a răspuns:

Poate fi doar o scuza.Sa iti faci timp sa raspunzi 2 minute nu ia chiar atat de mult. Cel mai probabil nu a avut starea necesara sau chef, fiindca de timp mi-e greu sa cred. Daca o vezi online si nu iti raspunde mult timp, e clar ca nu e atat de interesata.

| Fonk a răspuns:

Îmi pare rău, da ce zici tu sună a scuze, n-ai cum frate să nu pui mâna pe telefon și să nu vezi că ția scris iubitul. Putea și seara să scrie ceva, da nu a vrut!
E trist frate, șimi pare rău.
Chiar daca nu putem sti, asta se intampla in majoritatea cazurilor adolescentine, sau in cazul tinerilor. Iar adolescenți nau nimic de lucru decât să stea pe telefon. Sper că vei găsi fata potrivită, și ce să zic...meriți mai mult.

| CezarAlex222 explică (pentru dullcat):

Nu pot vedea dacă este on sau nu

| CezarAlex222 explică (pentru Fonk):

Mersi mult, încă nu suntem într-o relație, doar că nu aș mai continua dacă nu ar avea chef deoarece n are rost

| CezarAlex222 explică (pentru Alexia999997777777777777):

Asta cred și eu și sper să nu mă înșel

| dullcat a răspuns (pentru CezarAlex222):

Poate ai putea ruga pe altcineva sa verifice.Iar daca nu, nu prea are sens sa iti mai pierzi energia.

Poate totusi sa ii spui fetei ca desi o consideri un partener placut de discutie, nu esti neaparat incantat de ritmul in care va raspundeti.Si ca ati putea stabili un,, date online''. Adica la o anumita ora, din ziua x, sa vorbiti macar jumatate de ora constant, fara intreruperi sau distrageri (ca si cum ati fi la o intalnire fata in fata).

Imi place sa cred ca atunci cand esti interesat de cineva, purtati totusi o discutie de macar 10 minute cap coada, cu replici in timp real, iar daca nu zilnic macar la cateva zile. Replicile aruncate asa peste cateva ore sau zile fac discutia fie sa duca nicaieri, fie sa se intinda inutil si sa fie maidegraba superficiala.

Dar nu ma asculta prea mult pe mine, eu am trait cu yahoo messenger si Facebook. laughing

| Sebastianq1 a răspuns:

După spusele tale și având în vedere că nu sunteți împreună eu zic fie să vb despre asta, fie să renunți, pare a genul de fată ce re folosește doar pentru atenție, îți dă unele semne că te-ar plăcea și vorbiți bine uneori mult, însă totuși ea nu este interesată, alegerea îți aparține
Aici e genul de situați din "Enigma Otiliei" tu ai fi felix