| MagicalCriminal a întrebat:

Salut, TPU.
Vreau să fac ceva, dar aș vrea mai multe informații.
Aș vrea să public o carte cu poezii, știu că trebuie să plătesc, dar aș vrea mai multe informații despre cum se face, cum se vine, niște edituri bune care ar putea face asta, desing-ul, dacă mi-l fac eu. Am 13 ani, aș putea să public o carte cu numele meu, nu, mi se pare normal.
Mulțumesc și dau fundă garantat!

Scuze categoria, dar e cea mai popoulară!winking

Răspuns Câştigător
| TINAtinaTINAtina a răspuns:

Da, Wattpad-ul cam are probleme cu drepturile de autor. Insa pentru inceput e o idee buna. Poti sa vezi daca ai succes, sa exersezi. In plus nu e neaparat sa o publici, poti scrie pe site si fara sa publici ceea ce scrii. Poti publica doar o parte din poezi. Cazurile sunt extrem de rare si nu prea se intampla asta la poezii, mai mult la romane si nici acolo... Mai mult se fura idei pe wattpad. Dar la poezii nu prea ai ce idei sa furi. Oricum eu zic ca e un inceput bun pentru tine, pentru ca din cate stiu nu poti sa publici o carte in format obisnuit daca nu esti major. Sau poti sa scrii in continuare, sa te perfectionezi si sa le publici cand mai cresti. Sper ca te-am ajutat! happy

4 răspunsuri:
| Byucc a răspuns:

Nu prea cred ca are rost sa te chinui asa. Am in jur de 70 de poezii scrise si nu sar repede sa scriu o carte. In timp te vei perfectiona si iti va fi rusine cumva de poeziile de acum.
Ce totusi poti sa faci daca vrei sa scrii o carte este sa faci tu o carte acasa (ai aici un link care te poate ajuta http://www.wikihow.com/Make-a-Homemade-Book ) si sa scrii in ea. Poti sa ii faci orice design vrei.
Bafta!

Poti sa o publici gratuit in format electronic. Este un site destul de popular. Wattpad. E foarte usor sa te inscri si sa publici pe site si poti face si designul copertii si sa vezi cate persoane ti-au citit cartea.

Poti sa o publici gratuit, in format electronic. Exista un site destul de popular, Wattpad. E foarte usor sa te inscri si sa publici pe site si poti face si designul copertii si sa vezi cate persoane ti-au citit cartea.

| MagicalCriminal explică (pentru TINAtinaTINAtina):

Dar nu există pericolul de...să zicem că după ar zice cineva că e cartea lui?