Vina e a părinţilor lui că din cauza lor că l-au răsfăţat, el crede că ameninţările nu vor lua formă şi are dreptate.
Vorbeşte cu mama ei trebuie s-o faci să înţeleagă că e spre binele lui. El acum trebuie să înveţe!
Explică-i.
Asta-i o problema pe care prietenul tau o poate rezolva. Vorbeste cu el si convinge-l ca nu este in regula sa traiti in acelasi loc cu un trantor. Doar nu ai nici-o obligatie fata de el. E vorba aici si de bun simt si de cei 7 ani de acasa si... multe altele.
Inca o idee, intreaba-l pe prietenul tau daca treaba ce-i revine lui frate-sau e dispus s-o faca el? Sau daca el e dispus sa faca curatenie in urma lui. Nu te enerva. Lasa-i pe ei sa discute si sa puna la punct aceasta neintelegere. Daca prietenul tau te iubeste si chiar ii pasa, o sa ia masuri. Daca nu, inseamna ca ai deja o relatie sortita esecului.
Sunt deakord cu tine dar nu pot sa explic ce fel de om este pentru ca e animal nu e om, mai bine as hrani un ciine vagabond de cit pe el, dupa cum am zis nu vreau sa fac nimic pentru el fiindca nu am nici o treaba cu el, dar a vb si prieteu meu i-a explicat...dar nimic el mereu face cum vrea el, si cand ii spun ca este ceva de facut sau ca nu a strins masa dupa el, imi rapunde vulgar, am impresia ca e nebun, mai inteleg ca are 18 ani dar sa fim seriosi ca sunt si copii de 16-18 ani care inteleg toate lucrurile astea, eu nu vreau sa gatesc pentru el, dar e atit de lenos ca nici singur nusi face mincare sta flamind ca prostu, dar nu ma intereseaza nu e copilu meu, si plus la asta daca avea putina stima de mine era ok, dar asa nu stiu ce sa fac dar nu-mi place deloc situatia asta.
Desigur ca prietenu meu nu vrea sa faca treaba lu Fratele lui, pai ce el e sluga lui si el sta toata ziua numai la joaca, dormit si minca.Nu am cum sa nu ma enervez ca mii scirba de fata luia deja cand il vad are 18 ani dupa cum am zis si are 105 kg pai kg zic tot nu mai trebuie sa komentez ce face toata ziua se ingrasa ca porcu...Mereu e cearta intre ei 2 dar fara folos stii carei faza cea mai comica ca el zice parintilor lui ca noi il comandam si nu-i dam pace ca nu-i facem mincarea si din astea...intelegi cit de prost pot sa fii sa zici asa, dar eu nu sunt firea ce tacuta i-am zis direct ca e un cretin si nu-mi pasa de el, pe mine ma intereseaza doar prietenu meu si eu atit.
Bataii cu strigaturi glm Paii... e o problema, sincer nu prea ai ce sa faci, aici e vorba de educatie pe care i-a dat-o masa, in schimb ar putea fratele lui sa incerce sa ii bage mintile in cap. Sau daca tot vrei sa faci ceva, sa iei o atitudine, incearca sa il atingi unde ii este mai drag lui.
Ameninţă-l pe iubitul tău că te muţi.
Pune piciorul în prag.
Îi spui că dacă nu-i dă o mama de bătaie lu' frate-său să fie civilizat, tu muţi.
Să vezi că imediat se resemnează.
Serios iti spun ca la si lovit de vrep citeva ori ca e mare gura( el nustie sa askulet cind cei maturi vb stie doar sa raspunda) dar fara nici un folos, m-am gindit si la chestia asta cu plecatu din casa dar nu vreau sami pui relatia in pericol pentru un bou, nici iubitului meu nu ii convine dar s-a saturat si el sai zica sa se certe cu el. Acuma sincer vorzbind nu mai stiu care ar fi esirea din situatia asta.
Au zis ca nu sunt deakord cu el, ca e fanat in joc, si sa se apuce de sport ca e deja cit un bou asta zice taicasau, da maicasa nu vede nici o problema zice ca e mic inca si o sa se schimbe si sal lasam in pace sa nu ne mai certam, sa facem toata treaba imprena mai in scrut din astea...eu nu-s deakord de fel si am zis asta. Poate eu nu am dreptate? si e bine asa cum face el? m-am saturat de toate deja...
Glumesti? el doar isi schimba cartile dimieata si atit...nare treaba cu temele cu bacu nimic. Pai iau zis parintii lui ca opresc netu iar el a zis ke ma speriati dacal opriti plec de acasa. Om prost de fapt animal ca omu nu face asa ceva.Stii pe mine nu ma intereseaza cf el cu scoala cu viata lui, important sa nu ma streseze pe mine da restul nu-mi pasa. Spuemi et rog ceash putea sa fac?
Of doamne daca nu ia-m imi explicat si asa sh altfel am incercat nimic ea zice ca el se va schimba eu i-am zis ca nu se mai schimba n-are 5 ani la el e format creierul cela prost sa faca numai ce vrea el...maicasa crede ca eu sunt importiva lui si nu asculta ce zic eu sse face ca nu aude. dar dupa cum am zis nu imi pasa nu e copilu meu.ce as putea face eu pentru linistea mea si a iubitului meu?
SunShinE_4449 întreabă:
lucy3sky întreabă: