| MiliardarDeVis3 a întrebat:

Salut tuturor.Am ajuns la 19 ani fara sa am o prietena.Am ajuns in situatia asta pentru ca sunt un urat de ce s-ar uita o fata la mine sau de e sa vrea sa fie cu mine cand poate sa fie cu un baiat frumos care arata bine, sunt si timid deci am toate calitatile si toate sansele ca viata sa continue in ritmul asta. Vreau doar cateva sfaturi de la cei care au trecut prin asta sau de la cei care cred ca ma pot ajuta multumeschappy

Răspuns Câştigător
| RaluLoveM3 a răspuns:

Stii...nu conteaza ca nu ai prietena, tu trebuie sa stii ca printesa ta e pe drum, iar tu trebuie doar sa o astepti, pentru ca ea vinekiss Si nu mai fi suparat, sunt sigura ca esti super frumos, si multe fete le place baietii timizi nu aia obsedati dupa sexkiss

3 răspunsuri:
| CreativeGirl a răspuns:

Daca-ti place de o fata lasa timiditatea si actioneaza, caci dupa cite vad-vreai sa schimbi ceva in viata ta. Apropo de faptul ca te numesti urat-toti suntem frumosi(fie la exterior sau interior).De asemenea frumusetea exterioara(sunt sigura ca despre ea vorbeai) se capata usor.Iti schimbi felul vestimentar, faci ceva la coafura si tadaam devii Dorit de toate.Bafta in ceea ce faci!

| MiliardarDeVis3 explică (pentru CreativeGirl):

Daca ar fi asa usor ca iti schimbi felul vestimentar si asa mai departe crede-ma nu ar mai exista persoane cu problema meahappy. Multumesc mult de tot pentru raspuns:*

| MiliardarDeVis3 explică:

Mai astept pareri. multumesc happy