Esti o persoana linistitoare.Transmiti pace celor din jurul tau, eu asa simt.Fa ceea ce-ti cere viata."In viata atitudinea nu aptitudinea determina altitudinea!"Mi-a spus o prietena buna candva, vorbele astea dulci m-au ajutat mult. Sper sa te ajute si e tine! O zi buna.:*
Am ramas in oras de dragu parintilor si le-am facut pe plac desi poate, pardon nu poate ci sigur as fi fost mai bine. Daca aveam curajul si tupeul necesar aveam parte de un mai bine, deoarece imi place sa calatoresc sa fiu departe de problemele mele sa fiu libertin, dar parintii mei nu au inteles, nu au inteles ca trebuie sa-mi fac eu propria mea viata neavand incredere in mine ca o sa esuez. O sa ma ajute mult ceea ce mi-ai zis. Multumesc frumos si iti doresc ca tu sa-ti indeplineti toate dorintele.
Si eu imi doresc.Si imi pare rau ca nu ai putut face ceea ce-ti doreai, ci a trebuit sa faci ceea ce credeau parintii tai ca e mai bine pentru tine.Esti un baiat incredibil de sensibil, din punctul meu de vedere, iti doresc tot binele din lume, si pe viitor sa-ti urmezi visele, fara sa te temi de urmari.Infrunta totul cu fruntea sus, caci invingatorii se vor vedea la sfarsitul luptei!