| Adryan17 a întrebat:

Salut tuturor! Am nevoie de ajutor. Am o prietena foarte foarte buna( nu e iubita), si de craciun vreau sa-i fac un cadou mai special. Mai exact o cana personalizata cu o fotografie a noastra. Pe aceasta cana vreau sa mai scriu si ceva mai special despre prietenie. Aici am nevoie de ajutorul vostru pentru ca eu nu prea am inspiratie(sa-mi fie rusine...)! Vreau sa ca citatul respectiv/ ideeile vostre sa exprime cat de mult m-ar durea daca as pierde prietenia ei, cat de mult tin la ea si cat de mult vreau ca prietenia noastra sa dainuiasca si sa reziste. Va multumesc anticipat la toti care o sa ma ajutati, iar raspunsului cel mai bun o sa-i daruiesc o fundita. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| girls97 a răspuns:

Buna incearca ceva de genul : Nu esti sora mea pe bune dar ma bucur ca te.am gasit printre atat lume, Daca as putea ti.as da o parte din mine sa te vad urland, sarind de fericire, Desi nu esti chiar sora mea tin ca la una si daca u nu ai fi nu as fi nici eu, Te iubesc mai multe decat propria.mi viata, Prin toate trecem impreuna cu capul sus nimeni niciodata nu va trece mai presus, Un carbune aprins e usor de stin o prietenie ca a noastra nu se stinge niciodata!, S.au spus multe vorbe rele despre noi *** la toti care au vrut sa ne traga inapoi, te iubesc si tu sti asta mai bine ca oricine, Pt sora pe care nu am avut-o niciodata...Te iubesc...[numele pers.] si nu te voi uita niciodata, Tu esti ingerul meu pazitor fara tine eu mor nu uita ce.ti spun acum : Te iubesc nu ma lasa, Pt cea mai mare pers din lume o mica atentie deoarece esti sora mea de suflet si nu te voi parasii niciodata, TE iubesc deoarece tu esti singura care sta cu mine la rau si la bine te iubesc pentru ceea ce esti nu pentru ceea ce vor altii sa fii te iubesc pur si simplu TE IUBESC, Te iubesc nu ma parasii fara dragostea ta eu voi murii big grin sper ca te.am ajutat sorry nu prea am inspiratie acum asa ca unele le.am luat dupa net dar doar unele big grin pwpii sper ca te.am ajutat puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| klaws007 a răspuns:

Vrei sa iti zic o poveste? prietenie adevarata nu exista, insa exista ceva mai presus de toate, anume omenia.
dar daca vrei un citat, nu cred ca exista alta fata pe lume care sa ma faca sa ma simt asa special.

| Theyuky a răspuns:

"Prietenia cu tine e unul din cele mai importante lucruri care mi-sau intamplat. Sper sa dainuiasca vesnic si sa fim mereu aproape unul de celalalt."

| Adryan17 explică:

Va multumesc foarte mult pentru ideeile voastre, o sa mai astept cateva si dupa o sa aleg castigatorul.

| Adryan17 explică (pentru girls97):

Iti multumesc pentru intreaga manopera ce ai scris-o acolo...E foarte dragut ce ai zis, dar nu prea pot sa ii zic "Te iubesc"(suntem doar prieteni). Dar ai scris destule si unele o sa e folosesc pentru o compozitie finala. Si mi-a ramas in minte "deoarece esti sora mea de suflet si nu te voi parasii niciodata", sigur o voi folosihappy Mersi din nou!

| girls97 a răspuns (pentru Adryan17):

Cu placere :X