Learn the art of "not giving a ***". Inteleg, esti intr-o perioada in care parerea celorlalti te afecteaza pentru ca nu ti-ai consolidat personalitatea. Stiu cum e.Cu ce te afecteaza pe tine ce spune lumea? Gandeste-te. Concentreaza-te pe ce-ti place tie sa faci si nu te schimba doar pentru placul altora. Cum a spus si positivity "Mintea e totul". https://www.youtube.com/......tps?/watch
Tot ce poti sa faci este sa ii ignori in continuare. Indiferent cum arati, multi isi vor da cu parerea neintrebati despre persoana ta, vor comenta sau te vor jigni fara ca in realitate sa fie ceva in neregula cu tine. Personal nu mi se pare ca esti foarte urat si oricum, trasaturile ti se vor mai modifica in timp. Am trecut si eu printr-o perioada similara timp de vreo doi ani, dar comentariile au incetat apoi. In general, din cate am observat, te lovesti de astfel de persoana in scoala generala si in liceu, uneori, dar apoi, nimeni nu prea mai are treaba cu tine. Asadar, ignora-i in continuare, desi poate fi destul de dificil cateodata. Nu are rost sa ii jignesti inapoi, fiindca vei amplifica conflictul si le vei da apa la moara fara sa obtii nimic benefic.
Lumea o cam ia razna, și cred că ai observat și tu asta. Nu e un gest frumos ceea ce fac ei, nici nu ar trebui să te supere, nici nu ar trebui să conteze pentru tine ceea ce spun aceștia.
Știi, lumea doar vorbește; că e corect ceea ce spun ei, sau nu, nu îi interesează. Vor doar să te facă să te simți precum un nimic. Dar nu ești un nimic.
Înțeleg că te-ai săturat, înțeleg. Doar nu-i mai băga în seamă. Mintea este totul, iar cum te vezi tu, așa te vor vedea ceilalți. Ceea ce crezi tu despre tine contează cel mai mult.
Ești o persoană minunată.
Sa ma duc la sala? ai idee cat costa sa merg la sala? in primul rand nu sunt bogat ca voi
La mine in oras sedinta e 5 lei, si stai toata ziua. Abonamentul 50 de lei. Dar cate 5 lei asa, merge.
Cristina27061999 întreabă: