N-are rost sa babi bani in aplicaria asta. Sansele sunt cam la fel, atata timp cat nu te conectezi bine cu cealalta persoana, nu iese. Am facut un test cu un profil de barbat si am inteles situatia. Ca femeie e mai usor sa "agati" pe tinder decat ca barbat. Daca bagi mai multi banuti, doar o sa ai o mai mare vizibilitate, nimic deosebit, femeile tot inabordabile vor fi.
Frate, nu vad rostul la raspunsul tau, eu am întrebat ceva, nu cred ca te priveste pe tine viata mea personala, daca vreau folosesc, daca nu, nu... asa ca treci in *** pe la scoala si i-a cartea in mana!
Nu vezi că ONR1 îți vrea binele, să ecomimisești niște bani pentru viitoarea familie.
Mie îmi place Facebook.
Acolo dacă dai anunțul ăsta, ești asaltat de americance, de nu-i adevărat, eu cel puțin așa am pățit.
Hmm,nu prea ar avea vreun sens sa bagi bani in aplicatie, poti incerca si real, parerea mea; D
Mai sunt o gramada de site-uri pentru a intalni fete si tocmai Tinder l-ai gasit, ai putea incerca si real sa mergi la o fata si sa o complimentezi.-.
Eu doar am vrut sa va aud parerile, pentru ca auzisem de la niste prieteni ca e bun, plus ca eu nu sunt in tara si am vrut sa gasesc o fata mai repede sa zic asa! Mersi oricum
Nu merită să bagi bani în aplicație, nu o să schimbe mare lucru dacă faci asta.
Nu prea are rost.
Cat timp ai o poza cu tine pe tinder, multe vor crede ca tot ce vrei e o aventura cu ele, si poate chiar asa si este, problema e ca ideea asta le face sa fie inabordabile, sau cum le zic eu, paranoice.
Tu trebuie sa faci in asa fel incat sa le intrigi, sa nu-si dea seama ce doresti cu adevarat, sa fii misterior.
De exemplu, eu unul am avut un cont "la misto" de tinder, insa cu o idee geniala(nu vreau sa intru in detalii), am avut 150 de matchuri, si asa, din prostie, posibilitatea sa mi-o trag cu 2-3 tipe.
Ce vina are tinder? si in lumea reala nu e asa?
Ca femeie e mai usor sa "agati" pe tinder decat ca barbat.
o femeie poate un barbat cand vrea ea invers mult mai greu
, sa raspund la intrebare nu de tinder depinde si de atractia ta, nu emiti atractie nu e de vina tinder
Ai dreptate. Si in ce "mind-set" m-am pus acolo cu profilul de barbat misto a contat. Poate a parut profilul prea abordabil si a disparut misterul pentru domnisoare
E vorba de atractia fizica copii, e ceva involuntar, programat genetic care ne face sa simtim placere cand percepem anumite chipuri, dar la femei este mult mai complex avand un ciclu menstrual, ele au placeri diferite la menstruatie vs ciclu, plus ca anticoncepționalele alea pot face ca femeile sa aleaga gresit de cine sunt atrase
Lazarus1314 întreabă:
Geo2969686 întreabă: