| LiLu a întrebat:

Salut tuturor!
La voi in Romania cind se incepe anul de invatamint? La noi miine, din pacate...

19 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

La noi peste doua saptamani.pe 15... dar am vazut la tv ca e posibil sa se inceapa pe 28 ptc au de luat profesorii un concediu fara plata de 10 zile...deocamdata nu e nimic sigur, maine vom stii pana la urma cand incepem.happy

| inna a răspuns:

La noi pe 14.

| ViVi a răspuns:

In ce tara esti moldova?
republica moldova
eu stiu ca acolo se incepe pe 1

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Pe 15 in Romania.tongue

| AvalohAlyn a răspuns:

Incepem pe 14 septembrie. Ce rau de voi ca incepeti maine.Asta e.Succes in anul nou scolar.

| alexa a răspuns:

Hehe.la noi mai dureaza.pe 15 de obicei
eu zic sa mai profitam de vakntawinking
si tie ce sa. ti zic...bafta la scoala:*

| Cryssy a răspuns:

La noi pe 14 septembrie... happy

| ing. a răspuns:

Buna.La noi nu prea se stie. Unii zic ca se amana inceperea anului scolar, dar eu cred ca va fi ca si pana acum pe 15 septembrie.happykiss.

| spyceygirl a răspuns:

De obicei pe 14 septembrie, dar al televizor au dat ca s-ar putea sa inceapa pe 24(nu stiou exact din ce motive, dar slabe sanse).

| emima a răspuns:

Bua lilu nu stiu in ce tara esti dar la noi in romania se incepe pe 15 septembrie te-ai pregatyt cum se cuvine pentru la scoala?

| Gexu a răspuns:

In Romania ar putea incepe o greva de 2 saptamana care ar anula inceperea anului scolar pe 15. de unde esti eewan si lilu?

| YLLL a răspuns:

Mâine?:O
Poi aici in 15. sau nu ştiu pentru ca am auzit la ştiri ca incepe in 24
thinking

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Maine?! Dar de unde esti?tongue La noi incepe pe 14 septembrie happy (nu 15, pentru ca 15 cade marti) dar s-ar putea sa incepem mai tarziu cu doua saptamani, inca nu se stie happy
ehhh, succes in noul an! big grin big hug

| alexuzha a răspuns:

In italia pe 14

| eewan a răspuns:

De unde esti? din ce tara. eu am inceput saptamana trecuta:d

| eewan a răspuns:

Irlanda:d

| username_4398 a răspuns:

Eu nu sunt din Romania! Sunt din Moldova si din pacate tot mine se incepe!

Răspuns utilizator avertizat
| bl00ndutza_9824 a răspuns:

In romania va incepe pe 14 anul scolar deoarece 15 cade intr-o zi de marti iar cei de la minister au considerat k e mai bine sa se inceapa lunea happy

Întrebări similare