Pai mai asteapta sa cresti, fetele sunt ceva mai mature fata de baieti de aceea cel mai des ele sunt cu tipi mai mari decat ele.
Plus ca 15 ani e totusi o varsta sa zicem frageda pentru o relatie, si e normal ca alea mai mici te plac, ele au alte asteptari de la o relatie, la ele e un fel de prietenie toata relatia, in timp ce alea de 15 incep sa-si cam dea seama cu ce se mananca o relatie si nu se avanta asa cu oricine.
Nah, deja esti indraznet. e posibil sa le sperii pe unele taman alea care-ti plac.
"Calm si prietenos" nu este deloc contrariul lui "pretentios". Esti pretentios, pentru ca spui ca "iar mie nu îmi place de fiecare, ci de unele speciale"... poate ca alea speciale vor un baiat mai degraba sigur pe el, matur, "special" decat simpatic, calm si prietenos
Uite, spui ca "de ce multor le plac de mine, dar nu și fetele care sunt mai bune?" cauta pe cineva de nasul tau, cum se spune chiar daca nu o sa aveti o relatie serioasa sau de durata, o sa capeti o experienta, vei invata sa te porti cu o fata. Si cine stie, poate pe la 20 de ani, o sa te bage in seama si vreuna speciala.
Prea negativ, de fapt pursimplu nu mi am gasit una pe plac, nu trebuia sa încep întrebarea
Nu sunt chiar așa de îndrăzneț, deși ar fi posibil, băieții mereu se grăbesc sa iubească fiindcă nu au răbdare