| dark22 a întrebat:

Salut tuturor sunt un baiat de 14 ani si sunt cam plinutz stiti... inainte da eram plin da acum sunt plinutz si acum am sanii foarte mari crying nu stiu ce sa mai fac mi-e rusine sa ies afara ca daca ies si pun un tricou pe mine mi se vad sani de burta nu imi fac griji ca imi sug burta (sa nu va ganditi la altceva) poate va mai ganditi ca dc nu le spun parintilor si spun unor necunoscuti pai asta e voua va spun ca nu va cunosc si nu am dc sa ma tem ca ma veti face de ras in viata reala in timp ce la zic parintilor mei ca daca le zic lor gta se face mare scandal ca hai la doctor sa vedem ce zice bla bla bla le zice vecinilor mai afla copii si m-am dus dracu pacat de fata mea nu vreau sa par necioplit dar sunt frumusel am muncit foarte mult la parul meu si acumnu vreau sa il stric cu un corp urat va rog frumos ajutati-ma oare merge daca nu mai mananc fast-food si dulciuri? laughing desigur ca mere dar mai ziceti-mi si voi ce sa fac si inca cv nu bagati termeni de ale doctorilor ca nu voi intelege ce am e o boala? sau nu? ce e? ajutati-ma (cand eram gras aveam sanii mai mari da acu nu prea ii am asa mari dar se observa cand imi trag burta ca daca nu o trag o sa arat urat raw )

14 răspunsuri:
| DayByDay a răspuns:

Renunta la fast food si dulciuri si mananca doar mancarea sanatoasa, in special fructe si legume. Incearca sa mergi des la sala sau apucate de un sport. Ai sa vezi ca rezultatele incep sa apara happy.

| viorel70 a răspuns:

Hehehe, dar ce conteaza ce spune lumea? nu conteaaza ca esti prea slab sau prea gras sau cum vrei uh ...si daca tot iti este rusine pune un tricou negru pe tine sau haine negre big grin sau de culori inchise ..hai bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Ai putea sa faci exercitii sportive, sau sa te apuci de un sport ca de exemplu fotbal, baschet etc.
Ai putea sa renunti la mancarea nesanatoasa ca dulcurile fast food-ul.
Poti sa tii o dieta de cateva luni.
Daca faci toate asta iti zic ca vei slabi.kiss
Dar trebuia sa fi si ambitios adica sa vrei cu adevarat sa reusesti sa slbesti.
Eu iti urez multa bafta si inca ceva sa crezi si tu mai mult in tine.kiss

| AndruCriistina a răspuns:

In primul rand iti spun sa numai iei in cont ceea ce spune alte persoane, este adevarat si eu ma simt un pic nasol cand unele persoane imi spun fata da tu numai te ingrasi un pic? si eu le spun normal asta este corpul meu nu am ce sa ii fac eu, si asa iti spun si tie numai lua in seama tot.Mananca mai putin, bea lichide, tine vreo dieta uite-te pe net la vreo dieta mai simpla pentru anii tai, mananca fructe si legume si tine in cont numai manca dulciuru sau lucruri de la fast-food sau mcdonald's

| Cosminuțul a răspuns:

Salut Frate asa sunt si eu tot ca tine am 13 ani si am sanni mari si eu fac tine imi sug burta dar ies in devidenta mult sanii toti copii rad de mine daca nu`mi bag in seama m-am retras de prieteni acum nu mai am nimic cand vad pe cineva slab ma oftic fac 30 de folotari 50 abdomene merg pe jos 2 kilometrii merg cu bicicleta nu manac mult maxim 2 mese pe zi si nici alea sa manac tot din farfurie nu manac la fastfood nu manac dulciuri mai rar ceva prajit nu prea manac doar verdeturi si supe si mult sport degeaba m-am delastat si am inceput sa ma plac asa si pe mine asta e asa este felul meu poate si tu vreodata o sa-ti dai seama de asta si vei fi fericit. Iti doresc un Paste fericit si de multe impliniri!

| MikkyAl a răspuns:

Desigur ca este si de la fast-food si dulciuri. Nu trebuie neaparat sa nu mai mananci deloc. Poti iesii cu prietenii sa joci fotbal in weekend sau dupa scoala, in fiecare seara inainte de culcare poti face cateva exercitii(flotari, abdomene etc.), incearca sa nu mai mananci mai tarziu de orele 6-7. Eu sunt fata(15 ani). Am avut si eu aceeasi problema si m.am ambitionat si am reusit. Nu apela la gesturi extreme(sa nu mai mananci zile intregi de ex) pentru ca iti afecteaza cresterea si nu te vei mai inalta.

| rousz a răspuns:

Incearca sa faci sport ...sa alergi sa joci coarda si mai putine calorii! fructe multe si sport! Nu te considera complexat de greutatea ta. daca tu te accepti asa cum esti si ceilalti o vor face nu intotdeauna aspectul e cel mai importantwinkingsucces

| CadeamiarMaseaua a răspuns:

Pai da ar cam trebui sa renunti la dulciuri si fast food.Si trebuie sa faci alergi si sa faci exercitii pentru pectorali.

| dark22 explică (pentru MikkyAl):

Dami id tau sa vb te rog frumos daca e baga-l tu pe al meu : darkrayn98 hai te rooog

| dark22 explică (pentru Cosminuțul):

Da-mi id tau sau baga-l u pe al meu: darkrayn98

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Eu am dat jos 12-14kg:Fara dulciuri, fara prajeli, regim pe baza grupei sanguine, 2l+de apa.Eu am slabit fara dulciuri doar... dar asaa e un pas mai marebig grin
A, fa si putin sport, ma rog, sport.
Hai, mult noroc si sanatate!

| Liviu a răspuns (pentru MikkyAl):

Ai avut ginecomastie tu?

| Jianu_Ionut_1999 a răspuns:

Frate fi atent.Asa eram si eu inainte grasutz.La o ora de sport ne-a pus sa alergam am alergat cateva ture de teren si a doua zii amavut o febrea...Fie asta nu te intrs pe u..Incearca sa faci flotari abdomene tractiuni..Alearga foarte mult cat poti 2/4 c, a, m 2 km asa e bine si o sa veezi ce corp o sa ai atunci o sa ai sani mari datorita muschilor.Si apropo nu mai manca dulciuri fast food da-l drk de fast food papa si tu fructe legume.Baftawinking! Funda?

| Scene_Charlie_1999 a răspuns:

Prietene am aceeasi problema ma rog nu o mai am chiar asa totul consta de cand ti-a aparut daca ti-au crescut pe la 11-12 ani e normal din cauza hormonilor happy si a-si zice sa renunti la fast-food si dulciuri si sa te apuci de sala eu asa am facutwinking Si n-o sa mai ai sani si o sa ti se formeze muschii pieptului happy