anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tututor. Credeti ca e permis sa ma duc la scoala cu skateboardul? Adica sa ma dau cu el in curtea scolii in pauza sau la ora de sport (la sport ne face sa facem ce vrem ex: sa ne batem/jucam basket/fotbal) pentru ca la fotbal aia nu ma primesc si oricum nu imi place, la basket aia sunt ofticosi (la fotbal la fel) si as vrea ca in loc sa ii suport pe ei sa ma dau pe sk8 linistit sa incerc sa fac un ollie sau ceva (vreau sa fac o miscare proprie si am idei si e destul de tare) pentru ca sunt incepator.
Deci oare e permis sau nu? Daca nu, de ce?
FUNDA

3 răspunsuri:
| SirGeo a răspuns:

Sa te duci cu el la scoala poti dar sa te dai cu el in pauze nu este permis si nici la sport pentru ca altceva e sa joci fotbal si baschet(sporturi care cunosc toti oameni) si altceva sa te dai cu skate nu este bine sa te dai pentru ca vei primi o atentionare si nu este bine. Funda.

| Powerups a răspuns (pentru SirGeo):

Si skateboardingul este un sport, plus ca profului de sport nu ii pasa ce facem, in fiecare ora as fi putut sa chiulesc ca nu isi dadea seamawinking

| SirGeo a răspuns (pentru Powerups):

Stiu ca este un sport dar la sport daca profesoru chiar nu va baga inseamna cred ca ai putea dar undeva mai retras.