Frumusetea consta in eleganta. Daca esti o persoana " eleganta " atunci esti o persoana cu adevarat frumoasa. Intelegi in ce context am folosit cuvantul " elegant "
Daca zici ca esti pozitiv esti tot ce conteaza! Eu sunt fata si pot sa iti spun ca nu suntem atrase de frumusete si perfectiune, asa cum umbla zvonu'. Conteaza sa fii cat mai natural, relaxat si sa fii ok in pielea ta. Standardele societății sunt relative pentru fiecare! Fii tu si bucura-te de asta!
Mersi foarte mult, chiar o sa incerc sa pun in aplicare astea. Poate chiar asa e, si sincer mi-ai dat putin mai multa speranta. Totusi, asta mi-a adus aminte de cate ceva, eu cred ca judec prea rapid persoanele. adica, vorba aia, imi tai singur claca de sub picioare, deoarece poate unii nu ma considera urat, dar cine stie. De exemplu, fix pe actualii mei prieteni (incluzand si fete) care imi sunt niste prieteni foarte buni i-am considerat prima data, nu stiu, credeam ca n-o sa am niciodata sansa sa fiu prieten cu ei (Stiu, ciudat, dar da). Poate ar trebui sa am mai multa incredere in mine, dar totusi, mai e si partea aia, daca sunt suficient de interesant. Pe mine cam toata lumea ma considera amuzant, in sensul bun, si ca si subiect de discutie am o groaza. dar tot nu stiu. Scuze de roman si iti multumesc!