| Nelly15 a întrebat:

Salut, vin cu o intrebare putin mai ciudata, dar mi-ar placea sa fie si raspunsurile serioase.
Ei bine, de ceva vreme tot m-am gandit la frumusete. Eu cand am fost mic (de pe la 7 ani pana pe la 12) eram foarte urat, eram tuns foarte urat, purtam niste ochelari destul de urati si ma imbracam cu niste haine "urate" si nu ma asortam. Pana aici da, e vina mea si dupa o vreme am inceput sa pun mai mult accent pe partea asta. Incerc sa ma asortez si eu dar nu port toate prostiile de haine care apar in ziua de azi (fara suparare dar majoritatea baietilor de azi se imbraca cu haine aproape de fete.). Acum am un par destul de lung pe care mi-l las pe o parte (Gen o frizura originala dupa mine, insa se bazeaza pe un stil comun) (De asemenea, in clasa mea sunt destul de populari baietii cu parul mai lung putin, desi nu asta m-a determinat). Si ochelarii imi stau destul de bine pe fata si fara ei as arata a copil de 10 ani. Am o inaltime de 1.65-167 si am vreo 52 KG (Intr-adevar, sunt cam slab insa de ceva timp am inceput o dieta de ingrasare si o sa incep in urmatoarele saptamani sa merg la sala pentru crestere in masa musculara). Eu nu stiu daca sunt prea frumos. Defel sunt foarte pozitiv dar cand vine vorba de asa ceva devin foarte negativist, de exemplu, la orice om la care ma uit, il consider mult mai frumos decat mine. Daca aveti ceva sfaturi sa pot sa ma fac mai "frumos".

Felicitari celor care au citit tot.

4 răspunsuri:
| Callmebaby a răspuns:

Daca zici ca esti pozitiv esti tot ce conteaza! Eu sunt fata si pot sa iti spun ca nu suntem atrase de frumusete si perfectiune, asa cum umbla zvonu'. Conteaza sa fii cat mai natural, relaxat si sa fii ok in pielea ta. Standardele societății sunt relative pentru fiecare! Fii tu si bucura-te de asta!

| Nelly15 explică (pentru Callmebaby):

Mersi foarte mult, chiar o sa incerc sa pun in aplicare astea. Poate chiar asa e, si sincer mi-ai dat putin mai multa speranta. Totusi, asta mi-a adus aminte de cate ceva, eu cred ca judec prea rapid persoanele. adica, vorba aia, imi tai singur claca de sub picioare, deoarece poate unii nu ma considera urat, dar cine stie. De exemplu, fix pe actualii mei prieteni (incluzand si fete) care imi sunt niste prieteni foarte buni i-am considerat prima data, nu stiu, credeam ca n-o sa am niciodata sansa sa fiu prieten cu ei (Stiu, ciudat, dar da). Poate ar trebui sa am mai multa incredere in mine, dar totusi, mai e si partea aia, daca sunt suficient de interesant. Pe mine cam toata lumea ma considera amuzant, in sensul bun, si ca si subiect de discutie am o groaza. dar tot nu stiu. Scuze de roman si iti multumesc!

| Demetrov a răspuns:

Frumusetea consta in eleganta. Daca esti o persoana " eleganta " atunci esti o persoana cu adevarat frumoasa. Intelegi in ce context am folosit cuvantul " elegant "

| Nelly15 explică (pentru Demetrov):

Da, cred ca am inteles, iti multumesc de sfat!