Te poți interesa de profesorii din celelalte școli/licee și ceri părerea elevilor cărora le preda, de preferat sa fie cât mai mari pentru a avea o părere formata despre profesorul respectiv. Nu e indicat sa faci meditații cu profesorul care îți preda la clasa! Frecventa meditațiilor o alegi împreună cu profesorul meditator în funcție de câtă materie aveți de parcurs și de nivelul la care te afli deja. În primul rand, profesorul pe care îl alegi trebuie sa fie un profesor cu o pregătire vastă, iar asta afli din părerile elevilor cărora le predă. De preferat sa fie un profesor de la o școală/liceu de top din oraș, sa fie serios, să simți ca e pregătit atunci când aveți orele de meditații și sa nu pierdeți timpul aiurea, metodele prin care explica sa fie pe înțelesul tău, sa te lase să-i adresezi întrebări și să fie răbdător.
Eu nu inteleg conceptul de meditatii, adica in ziua de azi copiii fac meditatii pentru ca asa trebuie, ca asa le spun profesorii si parintii, dar mai mult pierd timp si bani. Tu de ce consideri ca ai nevoie de meditatii? Traim in era tehnologiei, poti gasi aproape orice informatie pe net. Ok, ajungi la capitolul cu logaritmi (am dat un exemplu), poti sa te documentezi singura despre asta, sunt sute de ste-uri, filmulete, carti in care se explica aceste notiuni, in limba romana si in limba engleza, franceza si ce mai stii tu. E doar un sfat.
La asta chiar nu m-am gandit. Fiind in clasa a 8-a, simt ca am nevoie de cineva care sa se ocupe cu mine. Anul trecut nu am facut aproape deloc matematica si acum se simte. O sa urmez sfatul tau. O sa incerc sa ma descurc singura si o sa apelez la meditatori doar cand o sa socotesc eu ca e nevoie. Multumesc!
minime3 întreabă: