Hey!
"El a fost lipicios...dar tu esti cea rece, huh?"
Lasa-l in prostia lui! Auzi la el...
Nici macar nu iti da mesaje, nici macar nu ati vorbit si totusi este tot vina ta *asa crede el*
1. Eu cred ca sunteti deja despartiti dupa faza cu sticla aia. E un ciudat baiatul, nu ii pasa de ce simti, pur si simplu s-ar putea sa-l fi scarbit cu acea faza. Scuze!
2. Care e ala rece? Fii serioasa! Daca era lipicios atunci statea cu tine si nu te lasa sa faci prostia aceea.
Vina e impartita. Singura ta vina este ca te-ai imbatat, in rest este vina lui.
Poate ca e atras de corpul tau, dar atat. Scuze 2.
El este cel rece, nu tu!
Daca va impacati... incercati sa vorbiti mai mult. Sa spuneti tot ce simtiti si pe viitor, incearca sa iei tu initiativa daca el e fraier si nu face nicio miscare.
Bafta!
Să vă vedeți și să-i spui toate astea lui.
Să-l asculți și să te asculte.
Baftă!
"(...) m.am imbatat. M.a lasat singura cu sticla de Whiskey in brate. Inca un semn ca nu ii pasa de mine"
Tu ești culmea... Te-ai îmbătat, ca fată?! Poate, trebuia să împarți cu el conținutul sticlei, și atunci, i-ar fi păsat. : ))
Trebuie să-i spui lui toate astea
Din câte spui tu, nu prea i-a păsat de tine deloc, și chiar dacă ți-a spus că te place, nu vorbele contează, ci faptele.
Daca era un baiat cuminte care i pasa de tine tu nu-i pasai de el pentru ca nu va place genul de baieti cuminti asa omul e indiferent, rece pe bune te atrage tot mai mult, cu cat e mai rece cu atat il iubesti mai mult, posibil ca omul asa e el de fel sau asa a devenit nu stiu
Poate el era cel care voia sa fie cautat, sa vada ca si tie iti pasa. Crede-ma am avut o relatie de genul acesta, iar la sfarsit am vorbit si mi-a spus ca si el ar fi asteptat un mesaj de la mine, sa vada ca imi pasa de relatie. Si nu mai vorbiti deoarece l-ai cam facut de ras in momentul in care ai inceput sa le spui prietenilor vostri chestii intime despre relatia voastra. Incearca sa vorbesti cu el, sa iti spuna ce l a deranjat si daca mai vrea sa o luati de la capat sa corectezi greselile care le ai facut inainte
,,Acum la o cabana m-am imbatat si le-am zis unor prieteni tot ce simt. Era si el pe acolo si a auzit''; omul la betie spune adevarul
Eu cred ca baiatul este mai mare ca tine,si mai cred ca mai are si o iubita,, oficiala'' iar pe tine te tine asa...
Zici ca nici inainte nu vorbeati, faza cu sticla de Whiskey le-a cam pus capac...e destul de urat pentru o femeie in aceasta situatie!
Eu zic sa o lasati,, moarta'' e clar ca nu va potriviti, sau sunteti prea tineri si nepregatiti.