Sincer nu te face mai destept si nici mai interesant, stii proverbul cu capra sare masa si iada sare casa, iti dai seama ce are sa-ti faca odrasla ta?
Ar trebui sa asculti de parinti dar daca o sa stai tot timpul sub aripa lor o sa te simti naspa asa ca fa ce vrei dar nu abuza
Frateee, lumea nu trebuie sa te critice, chiar daca iti sunt parinti. Din ce descri tu, chiar esti un tip foarte ok, si nu un golan, sau altceva. Un piercing nu o sa iti schimbe viata sau alte chestii, si in + o sa iti stea foarte bine, piercingurile in spranceana sunt super dragute! Asta e, trebuie sa ii explici tatalui tau, ca nu poate sa iti controleze viata. Ai 17 ani, maine pai-maine, esti tanar adult independent si stapan pe sine intrutotul. Nu poate sa te mai controleze nimeni, si in + tatal tau, cel mai probabil e mai "de moda veche", doar pentru ca timpurile sau schimbat asta nu inseamna ca iti poate impune lucruri. Si in +un piercing NU e o"gaura imensa in cap" sau ca si cum ti-ai taia o mana, sa fim seriosi! Eu sper ca te-am lamurit cu parerea mea, sper ca o sa alegi ceea ce te va avantaja.
Eu cred ca ar trebui sa-l asculti pe tatal tau! Are foarte mare dreptate,o sa ajungi ca un golan ca pierce in spranceana, mai ales! E pacat sa te strici, mai ales daca esti, dupa cum zici tu, primul din clasa! Sfatul meu..Asculta-ti tatal, el stie cel mai bine ce-i bine pentru tine!
Sincer, eu ii dau dreptate tatalui tau. Si eu sunt adolescent ca si tine dar daca as fii parinte nici eu nu mi-as lasa copilul sa isi puna piercing in spranceana. Adica cu ce te ajuta? Cre e scopul, sa fii mai scmecher? Lasa-te asa cum te-a lasat Dumnezeu, nu iti mai da gauri in tine ca ve-i fii la fel de placut si cupiercing si fara.
Si eu vreau un ferari, dar daca n-am bani ce fac? cum sa nu-l controleze nimeni? ce e de capul lui?
Chiar nu ma intereseaza ce vrei tu, si chiar nu imi pasa de parerea ta. Eu mi-am spus opinia si nu am comentat-o pe a ta. Si chiar asa e, nu o sa poate toata viata sa stea cineva care sa-l controleze si sa ii spuna ce sa faca!
AlexaAlecutza întreabă: